Επίσκεψη στο Booze Cooperativa

Στις αρχές Δεκεμβρίου, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις χειμερινές pre-xmas επισκέψεις μας από το κέντρο της πόλης. Πιο down town δεν γίνεται, βρεθήκαμε στο Booze Cooperativa. Σε ένα πολυχώρο όπου η art – rock αισθητική και το αστικό στοιχείο είναι ίσως το σήμα κατατεθέν του υπέροχου τριώροφου νεοκλασικού στην οδό Κολοκοτρώνη 57.

Το Booze, εκτός από σημείο συνάντησης για ένα καφέ ή μία παρτίδα σκάκι στις μεγάλες παρεΐστικες τραπεζαρίες του, είναι ένας ιδανικός χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων κάθε τύπου. Σίγουρα έχει μία προτίμηση στα πάρτι, στο βγάζει με το που μπεις μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αρνείται τις πιο “σοβαρές” συναντήσεις.

Ανεβήκαμε στον όροφο όπου σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, μπορούν με άνεση να βρεθούν μαζί, πάνω από 200 – 300 άτομα και να απολαύσουν μουσικές, ποτά και buffet λιχουδιές.

Η εκδήλωση στην οποία βρεθήκαμε είχε ρυθμό, πολύ καλή εξυπηρέτηση, διασκέδαση, ωραίες μουσικές και πολύ χορό. Μην ξεχάσουμε τον πολύ καλό εξαερισμό (να τα λέμε και αυτά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανεχόμαστε τον καπνό).
Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Σχετικά άρθρα
Post Thumbnail
4 Ιδέες για Οικογενιακά Reunions
Post Thumbnail
Ιστορικά Κτίρια, Σύγχρονες Εκδηλώσεις