Το The Residence είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που δεν θα έπρεπε να λείπει από τις επιλογές εκείνων που επιθυμούν να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό στους καλεσμένους τους,  με  "σύμμαχο" τη μαγεία που προσφέρει η καταπράσινη φύση που αγκαλιάζει τις παρυφές της Πάρνηθας.
Με την αισθητική μιας αρχοντικής Country Style Έπαυλης και  κήπους που εκτείνονται σε μία καταφυτη έκταση 20 στρεμμάτωνείναι ο κοντινότερος και πιο εύκολα προσβάσιμος χώρος από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης,  ιδανικός σε όσους δεν θέλουν να ταλαιπωρήσουν τους καλεσμένους τους στις δαιδαλώδεις διακλαδώσεις του οδικού δικτύου που πλαισιώνει το Τατόι.

Τα τελευταία χρόνια στο χώρο του The Residence έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς πολλές εκδηλώσεις εταιρικές και κοινωνικές, ενώ για ένα χρονικό διάστημα αποτελούσε το χώρο που είχε επιλέξει το Platis Catering για τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις που ήθελε να πραγματοποιήσει σε έναν  ιδιαίτερο και ξεχωριστού φυσικού κάλλους περιβάλλον.

Πλέον η διεύθυνση του χώρου έχει περάσει στους ιδιοκτήτες του που έχουν οραματιστεί έναν Boutique χώρο εκδηλώσεων με θεματικές επιλογές από Elegant και Country Style σκηνικά για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να φιλοξενήσουν, διαφοροποιώντας τον κατ' αυτόν τον τρόπο σημαντικά από τα κλασικού ύφους κτήματα.

Ο εσωτερικός του χώρος με χωρητικότητα έως και 150 άτομα καθιστά, προσφέρεται ιδανικά για εταιρικές εκδηλώσεις, γυρίσματα ταινιών καθώς και εκδηλώσεις όπως Private Dinners και Parties. Ενώ στους εξωτερικούς του χώρους δυναμικής έως και 1000 ατόμων, μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλες κοινωνικές και άλλου ύφους εκδηλώσεις και parties.

H φιλοσοφία του χώρου είναι να δημιουργεί υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις με τους κορυφαίους συνεργάτες που έχει επιλέξει!

Επιλέγοντας το The Residence, θα έχετε στη διάθεσή σας έναν πολύ καλό εξοπλισμό Lounge και Bar, ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό αυτό που έχει να προσδώσει ο χώρος και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας από την υψηλή αισθητική και τις υπηρεσίες που θα τους προσφερθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Ένα επιπλέον θετικό του χώρου, είναι πως η πισίνα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Pool parties για μεσημεριανές βαπτίσεις με την υπηρεσία και την καθοδήγηση εξειδικευμένου για αυτού του είδους εκδηλώσεις ναυαγοσώστη.

Επιπροσθέτως ο χώρος προσφέρει δωμάτιο για τη νύφη για όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της και στη συνέχεια έναν δεύτερο χώρο που βρίσκεται δίπλα από το χώρο της δεξίωσης.

Η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου, που διαθέτει ο χώρος, μπορεί να φιλοξενήσει μυστήρια γάμων και βαπτίσεων που στήνονται σε αμερικάνικο στυλ με σκίαστρο και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το μυστήριο.

Τέλος ο χώρος διαθέτει υπηρεσία Valet Parking με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για το παρκάρισμα των καλεσμένων σας.

Πιστεύουμε πως αν ψάχνετε έναν ιδιαίτερο χώρο στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, με εύκολη πρόσβαση, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσιτή πολυτέλεια, ήρθε η ώρα να τον επισκεφτείτε!

Subscribe Now

Register to our newsletter

v.25.1

×
Previous Screen