Το myvenue είναι η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης χώρων για εκδηλώσεις στην Ελλάδα. 

 

Εαν αναζητάς χώρο για την εκδηλωσή σου

Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μπορείτε να βρείτε εύκολα και οργανωμένα, χώρους από όλη την Ελλάδα, για κάθε είδους εκδήλωση. Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και video υλικό και με τις κυριότερες πληροφορίες για τις παροχές των χώρων, επιλέγετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. 

Στέλνετε ένα αίτημα με εύκολο και γρήγορο τρόπο  και οι χώροι έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας δώσουν προσφορά για το αίτημά σας και ό,τι επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε. 

Μην καθυστερείτε, κάντε μία πρώτη επίσκεψη στους χώρους του myvenue και βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

 

Εαν είσαι ιδιοκτήτης χώρου και θέλεις να συμμετάσχεις στην πλατφόρμα μας

Το myvenue, είναι η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης χώρων στην Ελλάδα, για κάθε είδος εκδήλωσης ή ενοικίασης.

Δημιουργήσαμε αυτή την πλατφόρμα για να φέρουμε άμεσα σε επαφή τους ενδιαφερόμενους για εκδηλώσεις, απευθείας με τους χώρους εκδηλώσεων.

Ο επισκέπτης του myVenue, κάνει μία πρώτη περιήγηση ανάμεσα στην λίστα χώρων που παρουσιάζει το myVenue μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και στοχευμένες πληροφορίες και μέσω εύκολης και γρήγορης διαδικασίας συμπληρώνεται μία φόρμα αιτήματος προσφοράς, με όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν στο πρώτο στάδιο γνωριμίας ώστε να μπορέσετε να απαντήσετε μια μια αντίστοιχη οικονομική προσφορά. 

Καταχωρίστε σήμερα τον χώρο σας, ψηφιοποιήστε τον τρόπο παροχής πληροφοριών στους πελάτες σας και ελάτε σε επαφή με το κοινό που σας ενδιαφέρει!

 

 

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή