Σταθμό για την ανάπτυξη της εγχώριας Τουριστικής Βιομηχανίας φιλοδοξεί να αποτελέσει η 7η ΗΟRECA 2012 που ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η 7η HORECA 2012, έκθεση-θεσμός για το σύνολο του κλάδου, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 390 και πλέον εκθετών σε πείσμα των καιρών και θα αναπτυχθεί σε 36.000 τμ. (!) καταλαμβάνοντας και τα 4 Ηalls του εκθεσιακού κέντρου.
Η 7η HORECA αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να καταρρίψει και το προηγούμενο ρεκόρ επαγγελματιών επισκεπτών (70.000), με αποτέλεσμα να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στη χώρα μας!

Oι διοργανωτές της HΟRECA υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έχουν έρθει σε συμφωνία με 250 hosted buyers προκειμένου να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της έκθεσης.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.23.41

×
Επιστροφή