Το TBEX Europe 2014, η διεθνής συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, πραγματοποιείται στην Αθήνα, στις 23-25 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας εκατοντάδες συνέδρους από περίπου 50 χώρες.

Η Αθήνα θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στη μεγάλη τουριστική διοργάνωση με μια σειρά από ευρηματικά και πολύπτυχα προγράμματα φιλοξενίας, εκδηλώσεις, δράσεις εξοικείωσης και χορηγιών.

Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα επί της οδού Πανδρόσου, στο Μοναστηράκι, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, διοργανώνουν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση το προσεχές Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η οδός Πανδρόσου, ένας κεντρικός εμπορικός δρόμος της πόλης, συγκεντρώνει 110 καταστήματα και αποτελεί από μόνη της ένα ταξίδι μνήμης και ιστοριών. Αυτό το ταξίδι θα αναβιώσει σε μία εκδήλωση όπου οι επαγγελματίες, σε συνεργασία με δημοτικούς και πολιτιστικούς φορείς, θα προσφέρουν στους συνέδρους μια γευστική, καλλιτεχνική και διαδραστική περιπλάνηση κατά μήκος του δρόμου.

Μέσα από τα υπαίθρια εργαστήρια (workshops), τη γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων, τη συμμετοχή σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι και την παρακολούθηση μουσικών και χορευτικών δρώμενων, ο επισκέπτης της πόλης θα βιώσει την αθηναϊκή φιλοξενία και τη σύγχρονη τουριστική εμπειρία. Οι καταστηματάρχες και οι τοπικοί φορείς θα δώσουν στους συνέδρους τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν μια εναλλακτική και αυθεντική πλευρά της ταξιδιωτικής καθημερινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Τη διοργάνωση του TBEX Europe 2014 διεκδίκησαν και πέτυχαν ο Δήμος Αθηναίων και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών - ACVB, ύστερα από μία δύσκολη και εξαιρετικά ανταγωνιστική διαδικασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας.

 

Πηγή:  iefimerida.gr 

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή