ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ metαλλαxis
Ένα συνέδριο εμπνευσμένο από την πόλη της Καλαμάτας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Μια πόλη που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της, ένας νομός που θέλει να προσθέσει το στίγμα του στον παγκόσμιο τουριστικό και εμπορικό χάρτη.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Τη metαλλαxi μέσω πρακτικών, εμπειριών, ιδεών και προτάσεων: Microsoft, Facebook, Αγορά Εργασίας στον Τουρισμό, Εταιρική & Design Ταυτότητα, City Branding, «KALAMATA:21 Ευρωπαική Πολιτιστική Πρωτεύουσα, Υποψήφια Πόλη», Γαστρονομικός Τουρισμός, Παραγωγή Events, Αρχιτεκτονική, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, σε τοπικούς φορείς που προσπερνούν τις εξελίξεις, σε εργαζόμενους & φοιτητές που έχουν ανάγκη πληροφόρησης & επαγγελματικής κατεύθυνσης, σε δυνητικούς επιχειρηματίες. Σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι η metαλλαxi μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για κάτι καινούργιο.

Δες το metαλλαxis σαν μια ευκαιρία! Ευκαιρία να εμπνευστείς από κάτι που θα ακούσεις, να ενημερωθείς για καλές πρακτικές πόλεων του εξωτερικού, να μάθεις για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να ακούσεις για δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων σου, να πάρεις ιδέες για να προβάλλεις καλύτερα αυτό που προσφέρεις μέσα από την τεχνολογία και το design, να προβληματιστείς θετικά, να δεις πως συνηθισμένοι άνθρωποι κάνουν μεγάλα πράγματα. Μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους σαν και σένα που αναζητούν τη metαλλαxi και είναι πρόθυμοι να κάνουν κάτι για αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε τη σελίδα insituproject.gr

 

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή