Το Hard Rock International, ιδιοκτήτης ενός από τα πιο εμβληματικά και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, ανακοίνωσε την επιστροφή του Hard Rock Cafe στην Αθήνα, όπως ισχυρίζεται ή  ιστοσελίδα Travel Pages (GTP) . Το νέο και αυθεντικό Hard Rock Cafe θα βρίσκεται στην περιοχή Μοναστηράκι στο ιστορικό κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στην Ακρόπολη.

"Από την προοπτική του Hard Rock International, το άνοιγμα ενός καταστήματος της εταιρείας στο Αθήνα είναι μια φανταστική ευκαιρία», δήλωσε ο David Pellow Αντιπρόεδρος - Ευρώπης στο Hard Rock International, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης των μέσων ενημέρωσης στην Αθήνα.

Η μάρκα Hard Rock προϋπήρχε στην Αθήνα μέσω franchise για εννέα περίπου χρόνια (2004-2013). "Έχουμε βρει την ιδανική θέση στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονώ να δείξουμε και πάλι τους επισκέπτες μας τα αμερικανικά τρόφιμα και τη rock n 'roll ατμόσφαιρα, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στον ελληνικό πολιτισμό και τη δυναμική ελληνική μουσική σκηνή."
Το 200-θέσεων Hard Rock Cafe στην Αθήνα είναι έτοιμο να είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης-προορισμούς της πόλης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες στην ελληνική πρωτεύουσα, με μια εγκατάσταση που περιλαμβάνει 900 περίπου τετραγωνικά μέτρα . Το νέο διώροφο καφενείο  στην Αθήνα θα περιλαμβάνει δύο εσωτερικές βεράντες, πάνω από 60 είδη αναμνηστικά ροκ από τη διάσημη συλλογή του Hard Rock, ένα μπαρ / εστιατόριο, ιδιωτικό χώρο εκδηλώσεων και κατάστημα λιανικής Ροκ της μάρκας.

Το Rock Shop κατάστημα έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον Απρίλιο, ενώ το μπαρ θα ξεκινήσει τις εργασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του το Νοέμβριο. Το καφέ / εστιατόριο αναμένεται να προσφέρει 80 νέες θέσεις εργασίας. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, το Hard Rock διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο με αναμνηστικά μουσικής, η οποία εμφανίζεται στις θέσεις της σε όλο τον κόσμο. Το Hard Rock International έχει συνολικά 169 χώρους σε 51 χώρες, μεταξύ των οποίων 133 καφενεία και 15 Ξενοδοχεία / Καζίνο. 

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή