Σε μια περίοδο που τα γήπεδα της χώρας συγκεντρώνουν όλο και λιγότερους θεατές, ένα video game κατάφερε να γεμίσει για δύο συνεχόμενες μέρες το κλειστό του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, ενθουσιάζοντας το κοινό και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην χώρα μας το League of Legends έχει μεγάλη απήχηση με χιλιάδες ενεργούς χρήστες καθημερινά. Για να επιβραβεύσει το ελληνικό κοινό η RIOT GAMES διοργάνωσε το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Greek Legends 2014 στο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

Στο κλειστό του Φαλήρου στήθηκε ένα event που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά του εξωτερικού, με πολλά δώρα για το κοινό, booths διαφόρων εταιριών που σχετίζονται με το Gaming, τεράστια banners, γιγαντοοθόνες, προβολείς και ένα πανέμορφο stage. Το στάδιο γέμισε και τις δύο μέρες, μάλιστα σημειώθηκε sold out την δεύτερη μέρα, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερους από 8.000 θεατές. Οικοδεσπότες του event ήταν οι Ελληνες υπάλληλοι της RIOT, RIOT Panic, RIOT Gulu και RIOT Moonleaf, ενώ special guest ήταν ο γνωστός shoutcaster στα μεγάλα events του παιχνιδιού Quickshot.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα, οι Wannabeezzz, οι Void Gaming, οι GLN και οι Different Dimension του γνωστού από την θητεία του στο εξωτερικό Forg1ven με το στάδιο να κρατάει την πιο θερμή υποδοχή αλλά και τις πιο δυνατές κραυγές για τον γνωστό Έλληνα παίκτη. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Different Dimension που επικράτησαν στον τελικό των Void Gaming με 2-0 νίκες, κερδίζοντας τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 6.000 ευρώ και γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 5.000 κόσμου.

Εκτός από τους αγώνες το event περιλάμβανε διάφορα παιχνίδια και Quiz με το κοινό, μουσικό show, και διαγωνισμό cosplay με τριάντα συμμετέχοντες να δίνουν σάρκα και οστά σε αγαπημένους ήρωες του League of Legends με τα χειροποίητα κοστούμια που ετοίμασαν οι ίδιοι. Το ελληνικό κοινό έδειξε να ευχαριστιέται και με το παραπάνω το event και η RIOT υποσχέθηκε πως θα ξανάρθει στην χώρα μας.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή