Το συνέδριο e-tourism "Digi.travel" θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα, για να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες επαγγελματίες σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τον τουρισμό. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της Travel Media Applications, το φετινό Digi.travel θα φιλοξενήσει μια σειρά από διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος, στα ταξίδια και τον τουρισμό. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει μια συνεδρία κατά την οποία θα παρουσιαστεί, από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, που έχουν διακριθεί στην online ταξιδιωτικό τουρισμό, μια σειρά από επιτυχημένες ελληνικές και ξένες μελέτες περιπτώσεις.
Το φετινό συνέδριο θα περιλαμβάνει επίσης μια έκθεση, που θα παρουσιάσει τις εταιρείες που μετέχουν στη Digi.travel, έτσι ξενοδόχοι και ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να ενημερωθούν πλήρως από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα του τουρισμού σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο e-tourism. 


"Ψηφιακά κανάλια διανομής (διαδίκτυο, φορητές συσκευές, διαδραστική τηλεόραση, κ.λπ.) έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη διανομή του τουριστικού προϊόντος και εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστώντας απαραίτητη για τους επαγγελματίες του τουρισμού να παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications, Θοδωρής Κουμέλης. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 5 - 6 Δεκ., 2014 στο περιθώριο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Ελληνικού Τουρισμού Expo 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδιώτη, η Greek Tourism Expo 2014 σχεδιάζει να συγκεντρώσει συνέδρια υψηλού επιπέδου και παράλληλες εκδηλώσεις από όλους τους τομείς του τουρισμού, προς όφελος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τουρισμού.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή