Πολλοί πιθανοί πελάτες επισκέπτονται το χώρο σας, αλλά μόλις ένας περιορισμένος αριθμός επιστρέφει και επιβεβαιώνει την κράτησή του ή σας παραπέμπει σε έναν άλλο πελάτη;
Από την εμπειρία σας, γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλές πτυχές στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθείτε για να εξασφαλίσετε πως ο πελάτης σας θα είναι και θα παραμείνει ευχαριστημένος.
Επιπλέον πολλές διοργανώσεις έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες τις οποίες αν οι διοργανωτές τις γνώριζαν ή είχαν τη δυνατότητα να τις συζητήσουν με άλλους, θα είχαν γλυτώσει κόπο και ρίσκο πάνω στη εξέλιξη της δουλειά τους.
Λαμβάνοντας εξ' αρχής υπόψιν αυτά τα βασικά ζητήματα, το myVenue ξεκίνησε να σας προσφέρει κάποιες συμβουλές μέσα από ένα μικρό τμήμα του μηνιαίου του newsletter,  με σκοπό να βοηθήσει να λάβετε κάποια οργανωτικά θέματα υπ’ όψιν σας κατά το σχεδιασμό της εκδήλωσή σας ή τη δημιουργία και την καλύτερη δυνατή πώληση του χώρου σας.

Αναπτύσσοντας περαιτέρω αυτή την πρωτοβουλία αποζητούμε πλέον να ξεκινήσουμε ένα διάλογο μαζί σας με στόχο να μοιραστούμε από κοινού τις ιδέες και εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει όντας διοργανωτές εκδηλώσεων σε διάφορους χώρους και κλάδους σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να συνεισφέρουμε με το δικό μας τρόπο και να μάθουμε ακόμα περισσότερα και χρήσιμα και από τις δικές σας εμπειρίες.

Ως εκ τούτου στην ομάδα του myvenue προστέθηκε ο Μάριος Χρυσαύγης, ένας Έλληνας της Αυστραλίας που ήρθε στην Ελλάδα για να εργαστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και τελικά παρέμεινε. Φέρνει στην ομάδα μας μια σειρά εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο σχεδιασμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως:

  • Μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα Παγκοσμίου Κύρους
  • Εκθέσεις
  • Συνέδρια
  • Συναυλίες
  • Καθώς και άλλες μικρότερες εκδηλώσεις

Μάθετε περισσότερα για το Μάριο εδώ.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1

×
Επιστροφή