Στο Λονδίνο και στη Βιέννη βρίσκονται πλέον τα προϊόντα Navarino Icons, σε δύο καταστήματα-ορόσημα. Στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, καθώς και στο κορυφαίο γκουρμέ κατάστημα Julius Meinl am Graben στη Βιέννη, έχουν κατακτήσει μια θέση τα προϊόντα που δημιουργήθηκαν με βάση τη γαστρονομική παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας, γνωστά για τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουν. Οι επισκέπτες τους θα μπορούν να γνωρίζουν τη Μεσσηνία και την Costa Navarino μέσα από τη γαστρονομική παράδοση της περιοχής και τα προϊόντα της.

Τα Navarino Icons από την Costa Navarino, δημιουργούνται σε συνεργασία με μικρούς τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου και τις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Η παραγωγή περιλαμβάνει μικρές ποσότητες, χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι, και ακολουθείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο. Η συλλογή που φιλοξενείται στα Harrods περιλαμβάνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τις ελιές, το εξαιρετικά παρθένο ξύδι με δενδρολίβανο και θυμάρι, το αλάτι, το πετιμέζι που παράγεται από ποικιλία Chardonnay, και το σπιτικό γλυκό του κουταλιού ελιά. Στο Julius Meinl am Graben βρίσκονται ήδη το ελαιόλαδο, οι ψητές κόκκινες πιπεριές και το dip πιπεριάς-ντομάτας, ενώ επιπλέον προϊόντα θα βρεθούν σύντομα στα ράφια του.

Μέσα από μία διαδρομή που ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τα Navarino Icons ταξίδεψαν ήδη και στον παγκόσμιο διαγωνισμό red dot awards στο Βερολίνο, όπου βραβεύθηκαν στην κατηγορία communication design 2012. Ο αναγνωρισμένος θεσμός που ξεκίνησε το 1955, θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερος στον κόσμο που επιβραβεύει το δημιουργικό σχεδιασμό.

Η τοποθέτηση των προϊόντων Navarino Icons είναι ιδιαίτερα επιλεκτική και προσεκτική. Εκτός της Costa Navarino, διατίθενται ήδη στα Dean & Deluca στις HΠΑ και τη Σιγκαπούρη (η εταιρεία πρόσφατα επιλέχτηκε να είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που συνεργάζονται με τα καταστήματα Dean & Deluca ως διεθνής συνεργάτης σε όλες τις χώρες παρουσίας τους), στα Hellenic Duty Free Shops, στο attica (Golden Hall), στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, στο Cellar&Bottega στην Κύπρο και σε άλλα σημεία αντίστοιχου κύρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 

Πηγή: Travel Daily News

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.23.41

×
Επιστροφή