Ημερίδα με θέμα τις νέες τεχνολογίες και την καταλυτική επίδρασή τους στον τουρισμό διοργανώνει το IFITT Greece το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00 – 21:00, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, καθώς και ειδικοί στις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας. Θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη του διαδικτύου, τη συνεχή αύξηση της διείσδυσης των Social Media στον τουρισμό, τη ραγδαία ανάπτυξη του mobile marketing και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά τον τουρισμό. Η συζήτηση θα χωριστεί σε δύο θεματικά panels τα οποία με την αλληλεπίδραση του κοινού θα αναδείξουν ιδέες, βέλτιστες πρακτικές αλλά και προβληματισμούς. Το πρώτο panel θα έχει τίτλο “Technologies – Tourism and Economic Crisis: tools for Recovery” και το δεύτερο panel θα έχει τίτλο “Destinations & eTourism: Future Tools and Recovery“.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

- Βαρελά Αγγελική – Διευθύντρια Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης EOT
- Βασιλικός Αλέξανδρος – Πρόεδρος ΕΞΑ-Α
- Μπούχαλης Δημήτριος – Πρόεδρος του IFITT
- Σερίφης Δημήτρης – CEO της Nelios.com
- Ψαρρός Μανώλης – CEO της AbouTourism
- Δοξαράς Ιωάννης – CEO της Niobium Labs
- Kαζάνης Παναγιώτης – CEO της Baas

 

H λίστα των ομιλητών είναι ακόμα ανοιχτή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί οπότε και θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Το IFITT προσφέρει ένα κόμβο γνώσης του e-tourism για τους ειδικούς του τουρισμού και της τεχνολογίας, σε επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο. Είναι ένας από τους παλαιότερους μη κερδοσκοπικούς τουριστικούς και τεχνολογικούς οργανισμούς στο κόσμο, ο οποίος ιδρύθηκε το 1997 κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου “ENTER” στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.23.41

×
Επιστροφή