Το Athens Flying Week αφορά σε ένα project που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Σε πρώτο στάδιο, θα είναι η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, και η οποία θα υλοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου 2012).

Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, το οποίο θα μπορέσει να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Αναλυτικά, εκτός από τις αεροπορικές επιδείξεις, σχεδιάζονται: fly in, συνέδριο γενικής αεροπορίας, εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, πτήσεις εθισμού καθώς και χώρος υποδοχής, dj line ups & happenings.

Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.

Οι λάτρεις της αεροπορίας θα αποκτήσουν την ετήσια πλατφόρμα συνάντησης και ενημέρωσης, ενώ τα παιδιά, οι νέοι και οι οικογένειες θα γνωρίσουν την αεροπορία με τρόπο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Τέλος, το Athens Flying Week θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών και σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά και το Fly In, με την ευγενική υποστήριξη της ΑΟΡΑ HELLAS, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28-09-2012 έως και την 1-10-2012. Προσκαλούμε τα Ελληνικά και διεθνή ιδιωτικά αεροσκάφη να παραβρεθούν για να απολαύσουν ένα διήμερο Air Show, σε συνδυασμό με ένα πλήρες τουριστικό πακέτο γνωριμίας με την πόλη της Αθήνας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.

Με τιμή,
εκ μέρους της επιτροπής οργάνωσης του Athens Flying Week

 

Παναγιώτης Ποδηματάς

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.23.41

×
Επιστροφή