Συνολικά εξήντα μουσικο-χορευτικές εκδηλώσεις, είκοσι δημιουργικά εργαστήρια-διαδραστικά παιχνίδια και δεκαπέντε θεατρικές παραστάσεις-θεάματα, απαρτίζουν το «μπουκέτο» του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου.


Όλες οι δράσεις του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην Έκθεση είναι χωρίς χρέωση, µε το εισιτήριο εισόδου (3€ ανά άτοµο / 2€ ανά παιδί έως 12 ετών / 2,5€ το οµαδικό), εκτός από το Fun Park και τo Παγοδρόµιo.

Ακόμη, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας του εισιτηρίου εισόδου στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, προβλέπεται συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, αλλά και με το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Έτσι με την προσκόμιση του εισιτηρίου γενικής εισόδου του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, υφίσταται 20% έκπτωση στα εισιτήρια ενηλίκων στο ΝΟΗΣΙΣ έως τις 12.2.2012. Αντίστοιχα με το εισιτήριο εισόδου του ΝΟΗΣΙΣ στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο το εισιτήριο των 3 Ευρώ χρεώνεται 2,5 Ευρώ (ατομικό), ενώ το εισιτήριο των 2,5 Ευρώ χρεώνεται 2 Ευρώ (ομαδικό).

Επιπλέον, με το εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο, το εισιτήριο εισόδου στο Μακεδονικό Μουσείο χρεώνεται στη συμβολική τιμή του ενός Ευρώ.

Αναλυτική ενημέρωση για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο είναι διαθέσιμη στο www.xmascitythess.gr.

Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.23.41

×
Επιστροφή