Ελλάδα

Όλες οι εγκαταστάσεις συνδέονται άρρηκτα με τον προορισμό τους αλλά και το αντίστροφο.

Αν είσαστε διοργανωτής και πραγματοποιείτε εκδηλώσεις προορισμού, τότε θα γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να ξέρετε τι έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός, ώστε να μπορέσετε να τον διαχειριστείτε με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για την εκδήλωσή σας.

Στο myVenue.gr ξεκινήσαμε να συλλέγουμε πληροφορίες σε σχέση με τον εκάστοτε προορισμό που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, χτίζοντας και προσθέτοντας σιγά σιγά και άλλες σε συνεργασία με τα μέλη μας. Στόχος η πλήρης αντίληψη και δυνατότητα διαχείρισης του προορισμού που βρίσκεται η εκάστοτε εγκατάσταση που επιλέγετε για την εκδήλωσή σας.


Κάποια βασικά στοιχεία θα βρείτε στα ακόλουθα άρθρα, κάποια επιπλέον προστίθενται στις σελίδες των εγκαταστάσεων, ενώ η τοποθεσία που βρίσκεται η εκάστοτε εγκατάσταση και τα σημαντικότερα σημεία και οι αποστάσεις της από αυτά (βλέπε στο μενού εγκατάστασης), είναι μόλις το ξεκίνημα σε ένα μεγάλο μωσαϊκό γνώσεων που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε σε σχέση με μια περιοχή και τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε αυτή.Close