Τα Νέα

Επίσκεψη στο Κ8 PointΕπίσκεψη στο Κ8 Point

Οι χειμωνιάτικες επισκέψεις στην Αθήνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα συνεχίζουν και μας βρίσκουν σε μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί.
Σήμερα πήγαμε στο K8 Point, ένα χώρο που το πρώτο που σκέφτεσαι μόλις μπεις μέσα από την oδό Ερμού 119, είναι ότι έχεις μεταφερθεί μάλλον σε night out στο Βερολίνο ή αν περάσει λίγη ώρα και νιώσεις αρκετά οικεία, μπορεί να είσαι και σε after office drinks στη Νέα Υόρκη.
Ένας χώρος ιδιαίτερης αισθητικής, όμορφα χωρισμένος εσωτερικά σε επίπεδα. Κυρίαρχο στοιχείο η μπάρα σχεδόν στο κέντρο του χώρου, φιλόξενη σε βοηθάει να κατανοήσεις το συνδυασμό απλότητας και πολυτέλειας.
Η εκδήλωση που γινόταν αφορούσε εταιρικό πάρτι που ακολούθησε μετά από από παρουσίαση. Ο τρόπος που είχε στηθεί ο εξοπλισμός και στη συνέχεια χωρίς να καταλάβουν κάτι οι καλεσμένοι, αντικαταστάθηκε με τα στοιχεία του πάρτι, εντυπωσιακός. Το προσωπικό καταπληκτικό τόσο σε ταχύτητα όσο και σε διακριτικότητα.
Εξαιρετική μουσική, υπέροχα κόκτεηλ, πολύ κέφι.

Ένα μέρος που αξίζει οπωσδήποτε για κάθε μορφή εκδήλωσης και ειδικά για τους πρώτους μήνες του 2019, ενδείκνυται για εταιρικές εκδηλώσεις κοπής πίτας!
 Επιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose