Τα Νέα

Ιάπωνες και Κινέζοι νοικιάζουν κάστρα στην Κροατία για την τέλεση γάμων!Ιάπωνες και Κινέζοι νοικιάζουν κάστρα στην Κροατία για την τέλεση γάμων!

Μάλιστα, το κάστρο Τράκοσκαν (Trakoscan) έρχεται πρώτο στην προτίμηση των πολιτών από τις ασιατικές αυτές χώρες που επιλέγουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους όχι στη χώρα τους, αλλά σε ένα μακρινό προορισμό, την Κροατία, μετέδωσαν τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της Κροατίας.

Στελέχη του κρατικού φορέα που διαχειρίζεται τη λειτουργία του κάστρου Trakoscan δήλωσαν πως το τελευταίο διάστημα το κάστρο Τράκοσκαν “κλέβει” ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις και τις… καρδιές μελλόνυμφων από την Κίνα και την Ιαπωνία που το επιλέγουν για την τέλεση των γάμων τους.

Η τιμή ενοικίασης του κάστρου Τράκοσκαν για την τέλεση γάμου είναι μόλις 200 ευρώ, ποσό προσιτό και ιδιαίτερα “δελεαστικό” για τους μελλοντικούς γαμπρούς και τις μέλλουσες νύφες, που δεν διστάζουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσουν.

Η εφημερίδα “Glas Slavonije” επισημαίνει ότι η τιμή ενοικίασης αυξάνεται εάν το ζευγάρι των μελλόνυμφων επιθυμεί να οργανώσει και κέτερινγκ.

 

Πηγή : sigmalive
Φωτογραφία : winterheart-zombieboyΕπιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose