Τα Νέα

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Hotel μετονομάζεται σε ATHENS LEDRA HOTELΤο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Hotel μετονομάζεται σε ATHENS LEDRA HOTEL

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ ΑΕ θα διαχειρίζεται η ίδια και θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να τιμήσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και πέρα ενώ δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της  διατηρώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Υπό τη νέα διεύθυνση, το ξενοδοχείο θα απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέροντας  παροχές όπως ευρύχωρα δωμάτια, άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, πισίνα (στην οροφή του ξενοδοχείου) με πανοραμική θέα του Παρθενώνα, γυμναστήριο και σάουνα.

Επιπλέον το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να προσφέρει γαστρονομικές συνθέσεις με μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, που περιλαμβάνουν το γνωστό πολυνησιακό εστιατόριο, το εστιατόριο “Ζέφυρος”, που προσφέρει το πλούσιο πρωινό μπουφέ, ενώ οι a la carte επιλογές για γεύμα και δείπνο περιλαμβάνουν ελληνικά και διεθνή εδέσματα. Τους καλοκαιρινούς μήνες το εστιατόριο-μπαρ “Πανόραμα” (Panorama) προσφέρει στους επισκέπτες του ελληνικές  και διεθνείς γαστρονομικές επιλογές, με εντυπωσιακή ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη. Το “Bali Lounge” και το “Crystal Lounge” προσφέρουν εξωτικά κοκτέιλ, καθώς και ζεστά και κρύα ροφήματα, συνοδευόμενα από πλούσια ποικιλία ορεκτικών και γλυκών.

Το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα ξενοδοχειακά και ταξιδιωτικά κανάλια κρατήσεων, με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

    Τηλεφωνικό κέντρο - +30 210 930 0000
    Τηλέφωνο κρατήσεων - +30 210 935 8603 / Για δωρεάν κλήσεις εσωτερικού: 801 193333
    Φαξ: +30 210 935 8603 (κεντρικό) / +30 210 935 9153 (πωλήσεις)
    Email: contact@athensledrahotel.com (κεντρικό)
    reservations@athensledrahotel.com (κρατήσεις)
    sales@athensledrahotel.com (πωλήσεις)
    Ιστότοπος: www.athensledrahotel.com

Πηγή: Travelling NewsΕπιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose