Τελευταία Νέα

 • Open Day στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για παιδιά στο Μαρούσι (10/9)

  Open Day στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για παιδιά στο Μαρούσι (10/9)

  Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, διοργανώνει Open Day, το Σάββατο 10/9/2016από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα για να γνωρίσουμε από κοντά το άθλημα της ιππασίας!

  9 Σεπτέμβριου, 2016
 • Φεστιβάλ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Μικροί & Μεγάλοι εν δράσει»

  Φεστιβάλ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Μικροί & Μεγάλοι εν δράσει»

  Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του Βιωματικού Σχολείου, διοργανώνεται από τις 5/6 έως και τις 7/6 ένα Φεστιβάλ που μιλά για το περιβάλλον και τονπολιτισμό στο φυσικό του χώρο, τη φύση, υπό τη σκέπη των πλατανιών, στην Αγ. Παρασκευή Καλετζίου, κοντά στο φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα.

  Έτσι, με σύνθημα «Μικροί & Μεγάλοι εν Δράσει» προσκαλεί παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και φορείς και οργανώσεις, στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

  4 Ιούνιου, 2015
 • Athens Science Festival

  Athens Science Festival

  Ανακάλυψε την επιστήμη στην καθημερινότητά σου στο Athens Science Festival.
  Από τις 17 έως τις 22 Mαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας που γίνεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τις επιστήμες που σε περιβάλλουν.

  12 Μάρτιου, 2015
 • metallaxis | In Situ conference

  metallaxis | In Situ conference

  Το metallaxis είναι ένα συνέδριο εμπνευσμένο από την πόλη της Καλαμάτας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Μια πόλη που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της, ένας νομός που θέλει να προσθέσει το στίγμα του στον παγκόσμιο τουριστικό και εμπορικό χάρτη.

  11 Μάρτιου, 2015
 • Επιστροφή του Hard Rock Cafe στην Αθήνα

  Επιστροφή του Hard Rock Cafe στην Αθήνα

  Το Hard Rock International, ιδιοκτήτης ενός από τα πιο εμβληματικά και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, ανακοίνωσε την επιστροφή του Hard Rock Cafe στην Αθήνα, όπως ισχυρίζεται ή  ιστοσελίδα Travel Pages (GTP) . Το νέο και αυθεντικό Hard Rock Cafe θα βρίσκεται στην περιοχή Μοναστηράκι στο ιστορικό κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στην Ακρόπολη.

   

  27 Φεβρουάριου, 2015


Close