Το Muse Urban Venue αποτελεί χώρο έμπνευσης και δημιουργικότητας με tailor made προτάσεις, για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με απόλυτη ιδιωτικότητα. Η εκλεπτυσμένη αισθητική σε συνδυασμό με το πλήρες τμήμα catering παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μενού με βάση τις δικές σας ανάγκες. Ο χώρος διαθέτει επίσης τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που θα φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια από τον Σταθμό μετρό Μοναστηράκι, με ιδιωτικά πάρκινγκ διαθέσιμα επί πληρωμή στην οδό Ερμού και πανοραμική θέα, η οποία περιλαμβάνει Λυκαβηττό, Πλάκα, Ακρόπολη-Παρθενώνα, στοά Αττάλου, Ναό Ηφαίστου, λόφο Φιλοπάππου και Αστεροσκοπείο.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει : Εταιρικές εκδηλώσεις, Workshops, δραστηριότητες team building, Cocktail parties, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις, Virtual Events, επίσημα δείπνα, δεξιώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις.
Το Muse Urban Suites βρίσκεται στο ίδιο κτήριο και μπορείτε ακόμη και να εξασφαλίσετε την διαμονή σας, σε μία από τις πολυτελείς σουίτες με θέα την πόλη και τον Παρθενώνα.

Το κτήριο είναι ένας μοντέρνος πολυμορφικός χώρος απόλυτα συνυφασμένος με την ιστορικότητα και την αισθητική της περιοχής, έτοιμος να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές στιγμές.

8.7 Total rating based on 20 unique reviews.

Χωρητικότητα

#
Ονομασία Δωματίου 'Οροφος Θεατρική Διάταξη Σχολική Διάταξη Boardroom Δεξίωση Καθιστό Σερβιριζόμενο Cabaret Διάταξη Π Φυσικός Φωτισμός

Παροχές Χώρου

Παροχές Χώρου

Τοποθεσία

Αίτημα Προσφοράς για Muse Urban Venue

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σας έχουμε επισημάνει με αστερίσκο (*) στη φόρμα που ακολουθεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Στοιχεία Εκδήλωσης


Muse Urban Venue

ΗΦΑΙΣΤΟΥ 26, 10555 Μοναστηράκι 10555 Αθήνα Ελλάδα

Χωρητικότητα: 10 - 200 άτομα

Μοναστηράκι, 10555, Αθήνα
Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1