Στην Παιανία, εν μέσω του καταπράσινου κάμπου της, δημιουργήθηκε ο μύθος:
Ο Πολυχώρος Λώλου.
 
Ο Πολυχώρος Λώλου, είναι ένα σύμπλεγμα χώρων, εξωτερικών και εσωτερικών, συνολικής έκτασης 52 στρεμμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events, με δυνατότητα αλληλοκάλυψης σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών.
 
Έχοντας ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική θέα, οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
Οι δύο εσωτερικές αίθουσες 1000μ2 και 800μ2 αντίστοιχα, έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας στον πελάτη. Η πολυτέλεια, η διαρρύθμιση, η ακουστική, το άψογο σύστημα κλιματισμού καθώς και η λεπτομερής μελέτη των αιθουσών (που περιλαμβάνει και την πλήρη κάλυψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες) είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για τη σίγουρη επιτυχία των events που διοργανώνονται στο χώρο.
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Οι δύο εξωτερικοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 1200 και 900 καθιστά άτομα αντίστοιχα. Χαρακτηρίζονται από διαφορετικό ύφος ο καθένας, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεταξύ δύο απόλυτα διαφοροποιημένων χώρων, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
όπως : Γάμοι , Βαπτίσεις , κ.λ.π.
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Ο Πολυχώρος Λώλου διαθέτοντας οικολογική ευσυνειδησία ,ανακυκλώνει μετά το πέρας κάθε δεξίωσης όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

8.7 Total rating based on 20 unique reviews.

Τοποθεσία

Αίτημα Προσφοράς για Πολυχώρος Λώλου

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σας έχουμε επισημάνει με αστερίσκο (*) στη φόρμα που ακολουθεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Στοιχεία Εκδήλωσης


Πολυχώρος Λώλου

Περιοχή Αγ.Γεώργιος Κάμπος Παιανίας Παιανία 153 44 Αθήνα Ελλάδα

Χωρητικότητα: 150 - 1200 άτομα

Παιανία, 153 44, Αθήνα
Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1