Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με πιστοποιημένα συστήματα ενεργητικού καθαρισμού αέρα και επιφανειών με τη χρήση υδροξυλίου για την εξάλειψη ιών και βακτηρίων.

Η SOLID βραβεύτηκε το 2020 ως "Best Venue for Meetings", "Best Workspace Venue", "Best City Center Venue" και "Best New Venue" γιατί είναι ένας χώρος μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής αλλά και γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει, παρέχονται σε συνεργασία με εταιρείες που εξειδικεύονται στο χώρο και μπορούν και ανταπεξέρχονται στο αδιαπραγμάτευτα υψηλό επίπεδο προδιαγραφών που απαιτεί η SOLID για τις εταιρικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Το σλόγκαν της SOLID είναι ξεκάθαρο: "OUR SPACE IS YOUR SPACE". Η αρχιτεκτονική του χώρου, οι πολλαπλές διατάξεις των επίπλων, η διακόσμηση, το Catering και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η SOLID, έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο που εύκολα και γρήγορα προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες και δεδομένα του κάθε πελάτη της. Είτε είναι εταιρική συνάντηση ή Workshop ή ακόμα καλύτερα ένα εταιρικό Team Building Retreat, η SOLID δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες να διεξάγουν τις εκδηλώσεις τους σε ένα χώρο που διαφοροποιείται περήφανα από τους μονότονους χώρους των ξενοδοχείων και ο οποίος, αυτούσια προωθεί τον επαγγελματισμό, την ομαδικότητα και πάνω από όλα την έμπνευση όλων των συμμετεχόντων.

Εκδηλώσεις που φιλοξενούμε: Εταιρικές Εκδηλώσεις / Υβριδικά Meetings / Team Building Retreats / Σεμινάρια & Workshops / Φωτογραφίσεις & Κινηματογραφήσεις / POP - UP Stores / Private Dinners

Μερικοί από τους πελάτες μας είναι: Ίδρυμα Ωνάση / Google / Coca Cola / Inditex / Unicef / LiDL / Nestle / Adidas / Factory Outlet / Korres / Apivita / Nespresso / GSK / Roche / Servier / HRG / McCaNN / Celestino / PANIK Records / Magna Productions και πολλοί άλλοι που μας έχουν τιμήσει με Google Reviews 5 αστέρων.

Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με

8.7 Total rating based on 20 unique reviews.

Χωρητικότητα

#
Ονομασία Δωματίου 'Οροφος Θεατρική Διάταξη Σχολική Διάταξη Boardroom Δεξίωση Καθιστό Σερβιριζόμενο Cabaret Διάταξη Π Φυσικός Φωτισμός

Παροχές Χώρου

Παροχές Χώρου

- Διοργάνωση εκδήλωσης

- Custom διαμόρφωση χώρου

- Επαγγελματικός ασύρματος οπτικοακουστικός εξοπλισμός

- Υπηρεσίες Food & Beverage Catering

- Flip Charts

- Επαγγελματική WebCam για κάλυψη Zoom/Teams Meetings έως 30 ατόμων. Δείτε ΕΔΩ τις δυνατότητες της. 

- Υπηρεσίες Παραγωγής - Live Streaming για Zoom/Teams Meetings

- Team Building Activities

- Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση

- Parking Lot στα 20μ. από τη SOLID.

Τοποθεσία

Αίτημα Προσφοράς για SOLID

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σας έχουμε επισημάνει με αστερίσκο (*) στη φόρμα που ακολουθεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Στοιχεία Εκδήλωσης


SOLID

Ομήρου 1, Νέο Ψυχικό, Athens Ν.Ψυχικό 15451 Αθήνα Ελλάδα

Χωρητικότητα: 2 - 120 άτομα

Ν.Ψυχικό, 15451, Αθήνα
Subscribe Now

Εγγραφείτε στη λίστα μας

v.25.1