Τα Νέα

Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη και η σχέση της με το myVenue.grΜάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη και η σχέση της με το myVenue.gr

Όμορφες σκέψεις που μοιράζεται μαζί μας η Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη έχοντας πλέον αποκτήσει προσωπική εμπειρία με την πλατφόρμα και υπηρεσία μας.

1. Για τι γεγονός ψάχνατε εγκατάσταση;
Ως Life Coach διοργανώνω συχνά Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης, Επικοινωνίας, Σχέσεων κλπ. Τον προηγούμενο Οκτώβριο προσπαθούσα να βρω μια κατάλληλη εγκατάσταση για να φιλοξενήσει το ολοήμερο Σεμινάριό μου που αφορούσε σε έξυπνους και δυναμικούς τρόπους αντιμετώπισης Κρίσεων που όλοι αναγκαστικά αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μετά από πολλές προσωπικές επισκέψεις σε χώρους που μου πρότειναν συνάδελφοι, επισκέφτηκα τελικά το My Venue ελπίζοντας να βρω κάποιο νέο και κατάλληλο για τις ανάγκες μου χώρο.

2. Πως μάθατε για την υπηρεσία;
Γνώριζα σχετικά με την υπηρεσία από συναδέλφους και επαγγελματίες που αναφέρονταν σχετικά με το My Venue στο διαδίκτυο όμως δεν το είχα χρησιμοποιήσει προσωπικά στο παρελθόν.

3. Ήταν εύκολη η αναζήτηση της εγκατάστασης μέσα από την πλατφόρμα και πόσο άμεσα είχατε αποτελέσματα;
Η αναζήτηση δεν ήταν απλά εύκολη αλλά και ιδιαίτερα λεπτομερής και πρακτική, εφόσον μπορούσα άμεσα να βρω τους κατάλληλους για εμένα χώρους και να δω φωτογραφίες από την εκάστοτε εγκατάσταση. Επέλεξα τελικά 3 venues πριν πάρω περισσότερες πληροφορίες μέσω του MY VENUE (την ίδια μάλιστα εργάσιμη ημέρα!) και καταλήξω σε μια εκπληκτική αίθουσα που πληρούσε τις προσωπικές μου ανάγκες. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τον επαγγελματισμό των συνεργατών του MY VENUE και την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες μου, ιδιαίτερα επειδή είχα καθυστερήσει σημαντικά στην ανεύρεση του κατάλληλου χώρου και ανησυχούσα για το κατά πόσο μπορώ να βρω κάτι που θα με ικανοποιεί ως προς την αισθητική, την τοποθεσία, τον τεχνικό εξοπλισμό, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το κόστος! Όλα αυτά τα βρήκα λοιπόν αυθημερόν!

4. Τι ήταν αυτό που σας προσέφερε;

Άμεση ανταπόκριση, επαγγελματική συμπεριφορά, εναλλακτικές προτάσεις που να πληρούν τις προυποθέσεις που είχα θέσει. Πραγματικό "εργαλείο" για εμένα που είμαι ελεύθερη επαγγελματίας! Ενοικίασα τελικά μία αίθουσα που μου άρεσε πολύ για μία ημέρα και συμφώνησα για τις παροχές υπηρεσιών που χρειαζόμουν προσωπικά με τον ιδιοκτήτη του χώρου. Η φιλοξενία στην αίθουσα Blank Urban Space στον Κεραμεικό που τελικά επέλεξα ήταν ανώτερη των προσδοκιών μου καθώς η προσωπική εξυπηρέτηση του υπεύθυνου ήταν καθόλα υποστηρικτική σε οτιδήποτε χρειάστηκα και η συμπεριφορά άκρως επαγγελματική! Και εγώ και οι πελάτες μου μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επιλογή του χώρου.

5. Τι είναι αυτό που θα θέλατε να μοιραστείτε με τον κόσμο που ψάχνει μια εγκατάσταση;
Αντιλαμβάνομαι από προσωπική εμπειρία ότι η αναζήτηση κατάλληλης εγκατάστασης είναι μια χρονοβόρα διαδικασία (επίσκεψη στο χώρο, διαπραγμάτευση υπηρεσιών και κόστους κλπ) και ο χρόνος για τους περισσότερους επαγγελματίες είναι χρήμα! Μέσω της υπηρεσίας MY VENUE είχα την ευκαιρία να "ρίξω" μια γρήγορη ματιά στην αγορά και τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις σε ελάχιστο χρόνο (ακόμα και να ενημερωθώ για εγκαταστάσεις που ποτέ δεν είχα ακούσει ότι προσφέρουν το χώρο για σεμινάρια και άλλου τύπου εκδηλώσεις) και να έρθω άμεσα σε επαφή μαζί τους! Κέρδισα χρόνο, είχα αμέτρητες επιλογές συγκεντρωμένες όλες σε ένα site και αισθάνθηκα ότι αυτό είναι ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία της δουλειάς μου όσον αφορά στην αναζήτηση εγκαταστάσεων! Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο εξής θα χρησιμοποιώ το MY VENUE πριν από κάθε μου εκδήλωση!

Μάθετε περισσότερα για τη Μάρεα Λαουτάρη-ΔεληγιάννηΕπιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose