Τα Νέα

The blank! Urban Space Event VenueThe blank! Urban Space Event Venue

Λιτός και μοντέρνος, αποτελεί έναν από τους πλέον πολυσυζητημένους χώρους αυτή την περίοδο, ιδανικός και για ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτυ υψηλής αισθητικής.

Σε μέγεθος που εξυπηρετεί cocktail parties για 200 άτομα και εταιρικές παρουσιάσεις για 80-120 άτομα, αποτελεί το ιδανικό venue για τη φιλοξενία small-scale events, όπως ιδιωτικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, συνεντεύξεις Τύπου, training days, business meetings, παρουσιάσεις προϊόντων, αλλά και ξεχωριστά pop-up stores.

Η κατάλληλα καταρτισμένη ομάδα του blank! αναλαμβάνει παράλληλα τη διοργάνωση και την υλοποίηση κάθε εκδήλωσης, ανάλογα με το concept και τις προδιαγραφές της, από την οπτικο-ακουστική και μουσική κάλυψη, το catering και το bartending, έως τις υπηρεσίες δημιουργικού και tailor-made κατασκευές.

Βρίσκεται στο Γκάζι, απέναντι από τον Πολυχώρο 'Τεχνόπολις' και μια δρασκελιά από τον σταθμό Μετρό 'Κεραμεικός'. Οι κοντινοί χώροι στάθμευσης της περιοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τις ανάγκες των εποχούμενων καλεσμένων σας.Επιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose