Τα Νέα

Τι πιστεύει για το myVenue.gr η διεύθυνση του ξενοδοχείου Life GalleryΤι πιστεύει για το myVenue.gr η διεύθυνση του ξενοδοχείου Life Gallery

Το ξενοδοχείο Life Gallery Athens Hotel & Spa ήταν από τους πρώτους χώρους που εντάχθηκαν στο δίκτυο μελών και συνεργατών μας δίχως καμία προηγούμενη επαγγελματική σχέση ή εμπειρία με την ομάδα μας. Έδειξε εμπιστοσύνη τόσο στην ιδέα όσο και στην υλοποίησή της από τα πρώτα της βήματα και σήμερα μοιράζεται μαζί μας με λίγα λόγια πως αξιολογεί αυτή τη διαδρομή...!

(myVenue): Ποια εγκατάσταση εκπροσωπείτε και από ποια θέση;
[Life Gallery Manager]: Ξενοδοχείο Life Gallery από τη θέση του Διευθυντή.
 
(myVenue): Πως μάθατε για το myVenue.gr και πως αξιολογήσατε την υπηρεσία στην αρχή;
[Life Gallery Manager]:  Επικοινώνησε η κα Μιχαλιτσιάνου και ζήτησε να γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας myVenue.
 
(myVenue): Τι ήταν αυτό που σας προσφέρει η πλατφόρμα του myVenue;
[Life Gallery Manager]:  Ένα σημείο αναφοράς, πώλησης, προώθησης του ξενοδοχείου. Επίσης επαγγελματική καθοδήγηση των υποψήφιων πελατών ώστε να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου και το αίτημα τους να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες τους όσο και στις δυνατότητες μας.
 
(myVenue): Πως την αξιολογείτε τώρα σαν υπηρεσία και πως σας φαίνεται το πλαίσιο συνεργασίας με τη συγκεκριμένη ομάδα;
[Life Gallery Manager]: Το αποτέλεσμα κρίνεται άκρως ικανοποιητικό. Η ομάδα του myvenue αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου. Η πλατφόρμα συνεχώς εξελίσσεται και η συνεργασία αποδίδει ολοένα και περισσότερα.
 
(myVenue): Τι προοπτικές βλέπετε να ανοίγονται με τη χρήση της πλατφόρμας;
[Life Gallery Manager]:  Πολύ καλές. Σύντομα θα έχουμε την αναμενόμενη εξοικείωση των διαχειριστών χώρων και των υποψήφιων πελατών με την πλατφόρμα και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.
 
(myVenue): Τι είναι αυτό που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους διαχειριστές εγκαταστάσεων;
[Life Gallery Manager]:  Η σημερινή εποχή απαιτεί στοχευμένες κινήσεις και γρήγορα αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να δίνουμε στον υποψήφιο πελάτη είναι σύντομη & περιεκτική πληροφορία μέσα από «έξυπνες» περιγραφές. Οι άχρηστες πληροφορίες και τα μεγάλα κείμενα ΔΕΝ βοηθούν πλέον…κουράζουν!

Διευθυντής Life Gallery Athens Hotel & Spa, Δημήτρης ΑρβανιτόπουλοςΕπιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose