Τα Νέα

Life Gallery Athens Hotel & SpaLife Gallery Athens Hotel & Spa

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων με 29 δωμάτια και μοντέρνους κοινόχρηστους χώρους που μέσα από την εξαιρετική τους διακόσμηση αλλά και τις ιδιαίτερες γωνιές που προσφέρει, καταφέρνει με έντεχνο τρόπο να δώσει μια νότα ζεστασιάς όχι μόνο στους λάτρεις του μοντέρνου αλλά και σε όλους εκείνους του κλασικούς που διαφορετικά θα αισθάνονταν αφιλόξενα σε ένα μοντέρνο χώρο.

Κτισμένο μέσα στο πράσινο αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον αποζητά την ηρεμία, μακριά από τα σκληρά και αγχώδη βλέμματα που συνήθως συναντάμε σε ένα πολυσύχναστο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Διαμονή
Ένα δωμάτιο στο Life Gallery δεν χρειάζεται να είναι σουίτα για να σε κάνει να αισθανθείς ξεχωριστός αφού στο σύνολό τους και τα 29 είναι πολυτελή state of the art δωμάτια.
Επιπλέον είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στην Αθήνα που αποζητάς να έχεις mountain view μιας και η θέα από τα δωμάτια που βλέπουν την Πάρνηθα είναι απλά υπέροχη.

Κοινόχρηστοι Χώροι
Στους εξωτερικούς του χώρους βρίσκονται στη διάθεση του επισκέπτη δύο καλαίσθητες πισίνες εναρμονισμένες με το λιτό design του χώρου. Η θέα στη γυάλινη εξωτερική πλευρά της μίας πισίνας προσφέρει ένα ιδιαίτερο θέαμα τόσο για εκείνον που κολυμπάει όσο και για εκείνον που ηρεμεί στους χώρους του Spa που πλέον θα λειτουργεί κάτω από την νέα διεύθυνση των Orloff Spa.
Ο κήπος του ξενοδοχείου εξυπηρετείται από το ala carte εστιατόριο Kool Life και καθίζει 100 άτομα τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο. Οι μεσογειακές πινελιές με έμφαση στο ψάρι αλλά και επιλογές σε κρέας που προσφέρει το εστιατόριο από το γνωστό και αγαπητό Σεφ Λαζάρου, εγγυώνται τη διέγερση του ουρανίσκου μέσα από ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης.
Στο χώρο του Kool life Bar μπορεί κανείς να δοκιμάσει ένα ιδιαίτερο cocktail που θα του προτείνουν, ενώ θα το προτιμήσει για ένα Πάρτυ μέχρι πρωίας ή μια κοπή πίτας με networking διάθεση.

Ο χώρος του Library με βιβλία που αφορούν στον Ελληνικό προορισμό και την τέχνη, είναι ιδανικός για executive συναντήσεις ή και prive γεύματα και δείπνα των 12-16 ατόμων σε board meeting style.

Το Meditation Room, αγαπημένο για πολλούς αφού αποτελεί το απόλυτο relax room, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως break out σε meetings.

Συνεδριακός Χώρος
Ο Συνεδριακός του χώρος Agora Conference room προσφέρεται για συναντήσεις και παρουσιάσεις 90 ατόμων σε θεατρική διάταξη, 30 σε U shape και 40 σε shool type και είναι πλήρως εξοπλισμένος με AV equipment.

Οι υπηρεσίες και η θέρμη του προσωπικού του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με τις παροχές που συγκεντρώνει σε ένα τόσο καλά ελεγχόμενο περιβάλλον, το καθιστούν ως ένα από τα venues που δεν θα πρέπει να απουσιάζουν από τις προτάσεις για εκδηλώσεις στα Βόρεια Προάστια.Επιστροφή στα Νέα Επιστροφή στην επικαιρότηταClose