Εθνικός Event Hall

capacity 50 - 500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εθνικός Event Hall

Ο Εθνικός Event Hall βρίσκεται στην καρδιά ενός από τους λίγους εναπομείναντες πνεύμονες πρασίνου της Αθήνας, ανάμεσα στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο και τους εντυπωσιακούς Στύλους του Ολυμπίου Διός. Ένας χώρος ιδιάιτερος, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση με μοναδικό τρόπο.
Χωρίζεται σε δύο υπαίθριους και δυο στεγασμένους χώρους. Κάθε χώρος είναι αυτόνομος, με δική του είσοδο αλλά και διαφορετικό ύφος, προσφέροντας έτσι εναλλακτικές λύσεις για κάθε εκδήλωση.

Από τους υπαίθριους χώρους η θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και στο λόφο του Αρδηττού είναι πραγματικά εκπληκτική και μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωσή σας. Η αίθουσα δεξιώσεων έχει μεγάλο ύψος και πολλά ανοίγματα γεγονός που της προσδίδει άνεση  χώρου και άπλετο φως με θέα στον κήπο και την εντυπωσιακή αλέα με τα λουλούδια και τα φυτά. Η αίθουσα (στεγασμένος χώρος) έχει χωρητικότητα 220 ατόμων σε ροτόντες και 400 άτομα για cocktail.

Ο Εθνικός Event Hall βρίσκεται δίπλα στην πανέμορφη γραφική πέτρινη εκκλησία της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την τελετή αλλά και τη δεξίωση του γάμου σας δίπλα δίπλα, αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις.

H αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα σε καθιστή διάταξη, ενώ ο εξωτερικός χώρος έχει δυναμική 500 ατόμων.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Εθνικός Event Hall
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.