Κτήμα Μπραϊμνιώτη

capacity 50 - 1800 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Κτήματα Γάμου και Βάπτισης

Τα Κτήμα Μπραϊμνιώτη εκτείνεται σε έναν κήπο 10 στρεμμάτων όπου τα πετρόχτιστα μονοπάτια εναλλάσονται με σπάνια φυτά και αιωνόβια δέντρα.

Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και με τη διακόσμηση της επιλογής σας, το Κτήμα Μπραϊμνιώτη δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται εκτός Αθήνας, ενώ είναι τόσο κοντά.

Ο χώρος σχεδιάστηκε με μοναδική αρχιτεκτονική και στυλ που κερδίζει τις εντυπώσεις. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις πλέον ξεχωριστές εκδηλώσεις. Στο ναό Γεννήσεως του Χριστού εντός του Κτήματος μπορεί να τελεστεί κάθε μυστήριο και να ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο

Δίπλα σε μία εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης ένας υπέροχος καταρράκτης παίζει με τις αισθήσεις. Ένα πετρόκτιστο μονοπάτι ανάμεσα από δεκάδες φοίνικες, αποτελεί τον ιδανικό περίπατο μέσα στον χώρο.

Το κτήμα Μπραϊμνιώτη μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση 1.200 ατόμων σε καθιστό γεύμα και 1.800 ατόμων σε όρθιο. Επίσης,  διαθέτει μία κλειστή αίθουσα κατασκευασμένη από πέτρα και ξύλο με μεγάλα παράθυρα και υπέροχη θέα προς τον κήπο και την πισίνα. Είναι ιδανική για εκδηλώσεις κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το Kτήμα Μεσόγειος μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική 1100 ατόμων σε καθιστό και 1800 ατόμων σε όρθιο γεύμα.

Τα κτήματα Μπραϊμνιώτη και Μεσόγειος διαθέτουν ένα πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι, κτισμένο με σκαλιστή πέτρα, όπου μπορείτε να τελέσετε οποιοδήποτε μυστήριο, δίπλα από το χώρο της δεξίωσης.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Μπραϊμνιώτη
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.