Μεταλλουργείο

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Μεταλλουργείο

Το Μεταλλουργείο είναι ένα εντυπωσιακό πέτρινο κτήριο στην οδό Πειραιώς, χαρακτηριστικό της βιομηχανικής Αθήνας του 1900. Αποτελείται από έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο, με ψηλά ταβάνια και μεγάλα ανοίγματα, καθώς και μια μεγάλη, εσωτερική αυλή που εκπλήσσει ευχάριστα τον επισκέπτη.

Συνεχίζοντας την παραδοσιακή του λειτουργία ως εργαστήριο επεξεργασίας μετάλλου, το Μεταλλουργείο προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις εκδηλώσεις που φιλοξενεί. Τα εργαλεία και οι χειροποίητες κατασκευές από σίδερο που υπάρχουν στο χώρο, συνδυάζονται μοναδικά με παλαιά αντικείμενα και αντίκες, δημιουργώντας μια αισθητική που προβάλλει το αυθεντικό και ανεπιτήδευτο ύφος.

Οι χώροι του Μεταλλουργείου προσφέρονται για εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, παρουσιάσειςεκθέσεις, παιδικά πάρτι και φωτογραφήσεις. Λειτουργεί όλο το χρόνο, διαθέτει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό, καθώς και την υποδομή για τη φιλοξενία κάθε είδους επαγγελματικού event.

O εσωτερικός χώρος έχει χωρητικότητα μέχρι 150 άτομα καθιστά ή 350 όρθια και ο εξωτερικός χώρος 450 καθιστά ή 1.800 όρθια.
Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να λειτουργήσει σαν συνέχεια του εσωτερικού, προσφέροντας τη δυνατότητα για ενιαία χρήση.

Ένα ακόμη μεγάλο ατού του Μεταλλουργείου, αποτελεί η θέση του, στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση (απέχει 300μ. από τον σταθμό του Μετρό “Κεραμεικός”).

Για εκείνους που επιζητούν κάτι διαφορετικό για την εκδήλωσή τους και θέλουν να πρωτοτυπήσουν στην επιλογή του χώρου, το Μεταλλουργείο σίγουρα θα τους ικανοποιήσει απόλυτα.

Παροχές χώρου
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Σκηνή
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Μεταλλουργείο
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.