Σημείον

capacity 160 - 300 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Χώρος

Το Σημείον αποτελεί ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αναζητούν έναν ξεχωριστό και ποιοτικό χώρο με ιδιαίτερο design.

Σε 235 τ.μ. (202 τ.μ. ισόγειο / 33 τ.μ. πατάρι) το βιομηχανικό παρελθόν του κτιρίου συνυπάρχει με νέα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά στοιχεία, συνθέτοντας ένα ανατρεπτικό industrial σκηνικό, που επαναχρησιμοποιεί παλιά δομικά υλικά για να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Στο εσωτερικό, το αναλλοίωτο άρωμα μιας περασμένης εποχής με την ξύλινη οροφή και τον φεγγίτη, το σίδερο και τη πέτρα, αναδεικνύεται από τον φωτισμό των πολυελαίων, το κόκκινο βελούδο και τα vintage έπιπλα.

Πρόκειται για ένα νέο και σύγχρονο πολυχώρο ιδιαίτερης αισθητικής, με ειδικά μελετημένες προδιαγραφές και προσφερόμενες υπηρεσίες, χωρητικότητας 150-200 ατόμων (καθιστοί) και 300 ατόμων (όρθιοι).

Όλες οι εκδηλώσεις που φιλοξενούμε σχεδιάζονται με γνώμονα την ποιότητα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μέσα από μια σειρά πρωτότυπων προτάσεων, με τη δυνατότητα μετατροπών και διαφοροποιήσεων, που εξυπηρετούν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε event. Σε συνεργασία με catering (Gtouch Catering Specialists), έμπειρους bartenders, DJs και εξειδικευμένους συνεργάτες, έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε κάθε είδους εκδήλωση.

Στο Σημείον μας έχουν ήδη εμπιστευτεί μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες της Ελλάδας, για την φιλοξενία της εκδήλωσης τους (Korres, Minolta, LiveXperiences, Hellafarm, WIMA, Kallichoron Art Boutique Hotel, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, BMS United, κ.α.).

Επιπλέον Παροχές

  • Professionally Equipped DJ Booth
  • Space Lighting & Special Lighting Effects
  • Βοηθητικός χώρος υποστήριξης του event/Loft
  • Κεντρικό Σύστημα Εξαερισμού
  • Data/Video Projectors
Παροχές χώρου
Service Icon Διοργάνωση εκδήλωσης
Service Icon Διαμόρφωση χώρου κατά παραγγελία
Service Icon Laptop
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Τραπεζάκια ποτού, τραπεζάκια καφέ & σκαμπό
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Φιλικό για ΑΜΕΑ
Service Icon Wi - Fi
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Concierge
Service Icon Γραμματειακή υποστήριξη
Service Icon Catering
Τοποθεσία
Σημείον
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Γάμος
Συνέδριο
Σεμινάριο
Πάρτι
Meeting
Παιδικά πάρτι
Βάπτιση
Art Events
Συναυλία
Δεξίωση
Ευεξία
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.