Impact Hub Athens

capacity 2 - 200 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Impact Hub Athens

Στο Impact Hub Athens διoργανώνουμε και φιλοξενούμε εκδηλώσεις, που εμπνέουν τη δημιουργικότητα και παρέχουν πολύτιμη γνώση και υποστήριξη στην επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε και συντονίζουμε παρουσιάσεις και workshops σε διάφορες θεματικές που συνδέονται με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και ειδικά για την ενδυνάμωση της ομάδας σας.

Στους χώρους του Impact Hub Athens μπορούν να φιλοξενηθούν διαφορετικά είδη εκδηλώσεων, προσαρμόζοντας κάθε φορά τις υποδομές μας στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε event. Η ομάδα μας σχεδιάζει και διοργανώνει από κοινού με κάθε συνεργάτη την εκδήλωση με στόχο πάντα να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους συμμετέχοντες.
Στο Impact Hub Athens μπορούν να φιλοξενηθούν, Συνέδρια/ Ημερίδες Παρουσιάσεις, Ομιλίες, Σεμινάρια, Συνεντεύξεις Τύπου, Εταιρικά Events, Εκπαιδευτικά Εργαστήρια, Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές κλπ), Εκθέσεις κτλ.

 

Οι Χώροι

Open Space
Εμβαδόν: 125 m2

Το Open Space είναι ο κυριότερος και μεγαλύτερος χώρος στις εγκαταστάσεις του Impact Hub. Με cozy αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό, μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, workshops, εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια μέχρι και 200 επισκεπτών. Έχει την δυνατότητα πολλαπλών διατάξεων (set ups) και είναι εξοπλισμένος με όλη την απαραίτητη τεχνική και οπτικό-ακουστική υποστήριξη που χρειάζεται η εκάστοτε εκδήλωση.

Workshop Room
Εμβαδόν: 40m2

Η αίθουσα του workshop room με homie αισθητική είναι ιδανική για εταιρικές συναντήσεις, μικρές διαλέξεις, σεμινάρια, focus groups, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις Τύπου. Ο χώρος διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και έχει την δυνατότητα εναλλακτικών διατάξεων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης.

Garden Meeting Room 
Εμβαδόν: 12m2

Το Garden Meeting Room είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για ιδιωτικές συναντήσεις και για μικρές ομάδες εργασίας με θέα την καταπράσινη αυλή μας.

Αthens Comics Library 
Εμβαδόν: 40m2

H Athens Comics Library εκτός από ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics, μπορεί να φιλοξενήσει εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, κλειστά meetings και σεμινάρια.

Hub Deck
Εμβαδόν: 170m2

Το Hub Deck είναι ο βασικός χώρος εργασία της κοινότητάς μας. Τις ημέρες του Σαββατοκύριακου “ξεκουράζεται” και μπορεί να διατεθεί σαν ένας επιπρόσθετος χώρος εκδηλώσεων με χωρητικότητα 100+ ατόμων, φυσικό φως, πλήρως εξοπλισμένο και καθόλα προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

White Room
Εμβαδόν: 30m2

Το White Room είναι διαθέσιμο τις ημερες του Σαββατοκύριακου και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για συναντήσεις ομάδων, παρουσιάσεις project και σεμινάρια.

Μίκωνος Space
Εμβαδόν: 100m2

Η πρόσφατη προσθήκη μας στην καρδιά του Ψυρρή. Αυτόνομο αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τους υπόλοιπους χώρους του mpact Hub Athens, μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε τις μέρες του Σαββατοκύριακου να φιλοξενήσει workshops, συναντήσεις ομάδων και κλειστά meetings, παρουσιάσεις project και σεμινάρια.

Λοιπές Παροχές

Phone booth, Co-working area & Private offices.

 

 

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Επαγγελματική WebCam για Κάλυψη Zoom/Teams Meetings
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσίες Παραγωγής - Live Streaming για Zoom/Teams Meetings
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Impact Hub Athens
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Εταιρικό Event
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.