Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

SOLID

Ο χώρος του SOLID είναι εξοπλισμένος με πιστοποιημένα συστήματα ενεργητικού καθαρισμού αέρα και επιφανειών με τη χρήση υδροξυλίου για την εξάλειψη ιών και βακτηρίων.

Το 2020 βραβεύτηκε ως "Best Venue for Meetings", "Best Workspace Venue", "Best City Center Venue" και "Best New Venue" γιατί είναι ένας χώρος μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής αλλά και γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει, παρέχονται σε συνεργασία με εταιρείες που εξειδικεύονται στο χώρο και μπορούν και ανταπεξέρχονται στο αδιαπραγμάτευτα υψηλό επίπεδο προδιαγραφών που απαιτεί η SOLID για τις εταιρικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Το σλόγκαν της SOLID είναι ξεκάθαρο: "OUR SPACE IS YOUR SPACE". Η αρχιτεκτονική του χώρου, οι πολλαπλές διατάξεις των επίπλων, η διακόσμηση, το Catering και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η SOLID, έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο που εύκολα και γρήγορα προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες και δεδομένα του κάθε πελάτη της. Είτε είναι εταιρική συνάντηση ή Workshop ή ακόμα καλύτερα ένα εταιρικό Team Building Retreat, η SOLID δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες να διεξάγουν τις εκδηλώσεις τους σε ένα χώρο που διαφοροποιείται περήφανα από τους μονότονους χώρους των ξενοδοχείων και ο οποίος, αυτούσια προωθεί τον επαγγελματισμό, την ομαδικότητα και πάνω από όλα την έμπνευση όλων των συμμετεχόντων.

Εκδηλώσεις που φιλοξενούμε: Εταιρικές Εκδηλώσεις / Υβριδικά Meetings / Team Building Retreats / Σεμινάρια & Workshops / Φωτογραφίσεις & Κινηματογραφήσεις / POP - UP Stores / Private Dinners

Μερικοί από τους πελάτες μας είναι: Ίδρυμα Ωνάση / Google / Coca Cola / Inditex / Unicef / LiDL / Nestle / Adidas / Factory Outlet / Korres / Apivita / Nespresso / GSK / Roche / Servier / HRG / McCaNN / Celestino / PANIK Records / Magna Productions και πολλοί άλλοι που μας έχουν τιμήσει με Google Reviews 5 αστέρων.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
SOLID
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Εταιρικό Event
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.