Ξενώνας Εποχές

capacity 20 - 60 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ξενώνας Εποχές - Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Ο ξενώνας Εποχές  βρίσκεται σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Πελοποννήσου την Αμπελιώνα,  κρυμμένο ανάμεσα σε δάση καστανιάς, πάνω σε ένα νοητό τρίστρατο που συναντιούνται οι νομοί της Ηλείας, της Μεσσηνίας, και της Αρκαδίας.


Εσωτερικός Χώρος

Ο ξενώνας διαθέτει ένα πολυχώρο (σαλόνι-μπαρ το οποίο χρησιμοποιείται ως αίθουσα ψυχαγωγίας και ξεκούρασης και μετατρέπεται ως αίθουσα συνάντησης στα πλαίσια εταιρικών εκδηλώσεων με τον κατάλληλο οπτικοακουστικό εξοπλισμό: οθόνη, Flip chart και μικροφωνική εγκατάσταση- free wi-fi).  Το εστιατόριο του ξενώνα είναι δυναμικής 40-50 ατόμων. Ο πολυχώρος του ξενώνα είναι κατάλληλος για εκδηλώσεις 40 άτομων σε σχολική διάταξη και 20 άτομων σε θεατρική διάταξη.


Εξωτερικός Χώρος

Στον εξωτερικό χώρο που προσφέρεται για εκδηλώσεις μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 60 ατόμων .
Για τις ηλιόλουστες μέρες, ο κτιστός φούρνος και η ψησταριά, περιμένουν υπομονετικά μία μικρή αφορμή για ένα μεγάλο φαγοπότι που μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τους πάγκους.
Ο ξενώνας Εποχές διαθέτει 22 δωμάτια εκ των οποίων τα 13 ενός χώρου με δυνατότητα φιλοξενίας 2 ατόμων και τα υπόλοιπα 9 οικογενειακά δωμάτια δύο χώρων, με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων.

Ανέσεις

Διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, τζάκι, δορυφορική τηλεόραση, room service, ανεμιστήρα οροφής, στεγνωτήρα μαλλιών, σετ μπάνιου, έπιπλα εξωτερικού χώρου. Τα δωμάτια δύο χώρων διαθέτουν επιπλέον: πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τραπεζαρία και σαλόνι.

Παροχές χώρου
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσία Δωματίου
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Ξενώνας Εποχές
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.