Gazarte

capacity 10 - 500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πολυχώρος Gazarte στο Γκάζι

Το Gazarte βρίσκεται στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι, δίπλα στο σταθμό μετρό Κεραμεικός, έχει το προνόμιο μιας πανοραμικής θέας προς την Ακρόπολη και το Γκάζι, ενώ συγχρόνως η πρόσβαση προς αυτό  είναι πολύ εύκολη για τον επισκέπτη.

Στο ισόγειο του πολυχώρου Gazarte λειτουργεί εναλλακτικό βιβλιοπωλείο. Το βιβλιοπωλείο αποτελεί τον προθάλαμο του νέου αποκτήματος του Gazarte το«GAZARTE CINEMA»

Το Gazarte είναι ένα μεγάλο φωτεινό living room, με βιβλιοθήκες στους τοίχους, γεμάτες βιβλία ξεχωριστών εκδόσεων (Αρχιτεκτονικής – Θεάτρου – Σινεμά – Σκηνογραφίας – Ποίησης κ.α.).

Οι θαμώνες κάθονται αναπαυτικά στους άνετους καναπέδες με τα ζεστά χρώματα και απολαμβάνουν το ποτό τους, συνοδεία με εύγευστα finger foods.

Ο φωτισμός των αμπαζούρ είναι ζεστός και χαλαρωτικός, ενώ το ξύλο που κυριαρχεί παντού, καθώς και τα όμορφα κλασσικά χαλιά, προσφέρουν την αίσθηση της σπιτικής ατμόσφαιρας.

Ανανεωμένο πλέον και το μπαρ του Gazarte, προσφέρει στους πελάτες του καινούργιες συνταγές cocktails με φρέσκα φρούτα και εξωτικά μπαχαρικά. Είναι απολαυστικό να βρίσκεσαι με την συντροφιά σου σ’ ένα καταφύγιο δροσιάς, στο κέντρο της Αθήνας και να απολαμβάνεις δροσερά cocktails και ευγευστά finger foods.

Το Gazarte διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στο κέντρο του Γκαζιού, μια ανάσα απο το μετρό του Κεραμεικού, η ταράτσα του δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή, δίπλα στα βιομηχανικά κτίρια του πάρκου της Τεχνόπολης.

Στον 2ο όροφο του κτιρίου του, το Gazarte διαθέτει μια μεγάληενιαία αίθουσα, εναλλακτικής αισθητικής, ιδανική για συνέδρια, εταιρικές παρουσιάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Από τις τεράστιες τζαμαρίες που περιβάλλουν τον χώρο, η θέα στην Ακρόπολη, το Αστεροσκοπείο και τον Λυκαβηττό είναι απρόσκοπτη. Βαριές κουρτίνες συσκοτίζουν την αίθουσα, για την περίπτωση προβολής οπτικού υλικού κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο χώρος αποπνέει μία ιδιαίτερα καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, μιας και τους τοίχους του διακοσμούν εικαστικές κατασκευές του γλύπτη Κωστή Παπαδόπουλου, ειδικά φιλοτεχνημένες για το Gazarte. To ξύλινο πάτωμα, το αυτοσχέδιο μπαρ με τους παλιούς δίσκους βινυλίου, οι μεγάλοι καναπέδες και ο ιδιαίτερος, θεατρικός φωτισμός, σε συνδυασμό με την πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη, είναι αυτά που έχουν μέχρι τώρα οδηγήσει πολλές και μεγάλες εταιρείες, να φιλοξενήσουν παρουσιάσεις, συνέδρια, workshops κ.α, σε αυτό τον εναλλακτικό χώρο εκδηλώσεων, προσφέροντας κάτι το διαφορετικό στους καλεσμένους τους.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Gazarte
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.