Αελλώ S/Y

capacity 5 - 40 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Αελλώ S/Y

Το πολυτελές ιστιοφόρο charter yacht "Αελλώ" είναι το σκάφος του εθνικού μας ευεργέτη Αντωνίου Μπενάκη. Σχεδιάστηκε το 1919 και ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι στο Αμβούργο το 1921 από τον Max Oertz, ίσως το πιο διάσημο Γερμανό ναυπηγό της εποχής του.

Ήταν η ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος με την οποία είχαν αγωνιστεί για πολλά χρόνια οι βασιλείς της Ελλάδος σε διεθνείς αγώνες στο Μονακό αλλά και στη χώρα μας. Το σκάφος πουλήθηκε από την οικογένεια Μπενάκη σε έναν Γερμανό βιομήχανο και λάτρη της ιστιοπλοΐας μεγάλων σκαφών και αμέσως μετά βρέθηκε στην Αμερική. Σήμερα όμως το "Αελλώ" βρίσκεται και πάλι σε ελληνικά χέρια.

Η αξία του εν λόγω σκάφους που έχει μήκος τριάντα οκτώ μέτρα, ως συλλεκτικό σκάφος αγώνων, είναι ανυπολόγιστη. Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από μαόνι και τικ και πρόκειται για ένα από τα πλέον ακριβοθώρητα σκάφη που υπάρχουν παγκοσμίως. Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι το εν λόγω σκάφος αποτέλεσε το εφαλτήριο για τα ξεκινήσει η ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας στην Ελλάδα.

Ο Oertz σχεδίασε τις διάσημες σκούνες Germania και Meteor IV, ενώ το "Αελλώ" δημιουργήθηκε ως αδελφό σκάφος του Meteor IV και αποτελεί τη μοναδική μεγάλη σκούνα σχεδιασμένη από τον Max Oertz στον κόσμο. Το "Αελλώ" έχει λάβει μέρος σε πολλούς κλασικούς αγώνες όπως στο Μονακό, Κάννες, Porto Cervo, St Tropez και κέρδισε το Αντίγκουα Classic Regatta. 2004: Επίσης ήταν Νικητής των Regatta Αντίγκουα Classic 2002: Νικητής του Regatta Αντίγκουα Classic 1997: Και του Διατλαντικού Αγώνα που χρηματοδοτείται από το Ναυτικό Όμιλο Νέας Υόρκης και το Royal Yacht Squadron.

Για την εκδήλωση σας:

Στον εσωτερικό του χώρο του Aello: Κάθονται 6/8 άτομα,

Στο Μπαρ & τον Εξωτερικό Χώρο του Aello: Κάθονται 12 άτομα ενώ έχει χώρο για μεγάλα κοκτέιλ πάρτι (40ατ.).

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εξοπλισμός Αναψυχής: Εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα, μεγάλη επίπεδη οθόνη πλάσματος 42inch με σύστημα ήχου surround. Master και VIP καμπίνα με δική της πλάσμα τηλεόραση και Hi-Fi, DVD player και βιβλιοθήκη DVD, 40GB iPod με προ-φορτωμένη μουσική από όπερα μέχρι, Lounge, Pop, Rock, ιταλικά, γαλλικά και ελληνικά ακούσματα, Laptop με σύνδεση στο Internet.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Αελλώ S/Y
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Ημερήσια Κρουαζιέρα
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.