Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πλωτός Χώρος του Ploes

Το Ploes δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι μία καινούρια, μοναδική ιδέα στον τομέα των εκδηλώσεων. Προσφέρει άπειρες δυνατότητες και εξατομικευμένες tailor made λύσεις, που προσαρμόζονται στα πλάνα και στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενό της. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οι υψηλών προδιαγραφών συνεργασίες μας εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης ή event.

Ένας πλωτός χώρος 1.500 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο με εντυπωσιακό σχεδιασμό, καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνικές και εξοπλισμό. Έχει υψηλή αισθητική, εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα και ιδιαίτερο οικολογικό χαρακτήρα καθώς για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Το Ploes προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες των Νοτίων Προαστίων με πανοραμική θέα της πόλης. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Το Ploes είναι χωρητικότητας 250 ατόμων (καθιστοί στον εσωτερικό χώρο) έως και 500 τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της δυνατότητας επέκτασης και αξιοποίησης των ανοιχτών χώρων. Είναι μία νέα πρόταση, μία καινοτόμος ιδέα στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων που για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα, καθώς είναι ο μοναδικός πλωτός χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει επαγγελματικές συναντήσεις, workshops, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις, parties και κάθε τύπου events.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Ploes
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.