Αιγίς Suites

capacity 2 - 250 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Αιγίς Suites

Σε απόσταση 2,5 χλμ. από το λιμάνι Κορησσία, σαν μια φυσική προέκταση του λόφου που δεσπόζει επάνω από το Βουρκάρι και το Αιγαίο Πέλαγος, βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου καλά κρυμμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα και μια ανάσα από την Αθήνα, το Aigis Suites έτοιμο να σας υποδεχτεί.  Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Δεξιώσεις ή πάρτι σχεδιάζονται και εκτελούνται στο Aigis.

Γάμοι

Αν αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι ένας γάμος των ονείρων σας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ήλιος χάνεται στο Αιγαίο και οι επισκέπτες διασκεδάζουν μέχρι την ανατολή του ηλίου, το μόνο που μένει να ορίσετε είναι ημερομηνία.

Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας στο ηλιοβασίλεμα με σαμπάνια, διασκεδάστε όλη τη νύχτα γύρω από την πισίνα και όταν το πρωινό σερβιριστεί κατά την ανατολή του ηλίου... αυτό είναι το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες στιγμές.

 

Συναντήσεις

Για να οργανώσετε μια συνάντηση στο Aigis Suites, κάτω από το γαλάζιο του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δεν είναι θέμα πολυτέλειας, αλλά είναι η ανταμοιβή σας για ό, τι έχετε περάσει κλειδωμένοι στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εκθέσεις

Τι είναι μια έκθεση, αν όχι η έκφραση του δημιουργού; Η συνύπαρξη του βράχου με τη θάλασσα και τον ουρανό με τον ήλιο που παίρνει φωτιά στο ηλιοβασίλεμα έχουν ήδη δημιουργήσει το σκηνικό. Ζήστε την ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και ζωντάνιας στην βεράντα σας, την πισίνα ή το SPA. Στο Aigis Suites, είναι δύσκολο να επιλέξετε μία από τις εννέα μοναδικά διακοσμημένες σουίτες, που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ζεστή φιλοξενία σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Η πλούσια ελληνική κουζίνα έχει θέσει τις βάσεις. Τα ελληνικά κρασιά και υπέροχα κοκτέιλ συνοδεύουν τα πιάτα. Όλα είναι φρεσκομαγειρεμένα, τις περισσότερες φορές παρέχονται από τοπικούς παραγωγούς, που επιλέγονται πολύ προσεκτικά. Τα μυστικά της Άπω Ανατολής έχουν συναντηθεί με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την αύρα του Αιγαίου στο Aigis Spa.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσία Δωματίου
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Αιγίς Suites
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.