Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

LoFt 26: Μικρός Χώρος για Σεμινάρια, Παρουσιάσεις Προϊόντων, Ομαδικές Συνεδρίες, Meetings

Ένας προσιτός και ευέλικτος χώρος, στην καρδιά της πόλης, που είναι ιδανικός για την επόμενη επαγγελματική σας εκδήλωση!

Είτε είστε δημιουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή YouTuber που αναζητάτε έναν ήσυχο και ιδιωτικό χώρο για να κινηματογραφήσετε το τελευταίο σας περιεχόμενο, είτε ένα άτομο ή μια ομάδα που επιθυμεί να φιλοξενήσει ένα σεμινάριο, μια διάλεξη ή ένα εργαστήριο, το loft μας είναι ο ιδανικός χώρος για εσάς!

Είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να φιλοξενήσουν ομαδικές συνεδρίες θεραπείας ή για εταιρείες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους υπαλλήλους τους.

Μοναδική θέα με industrial αισθητική

Εκτός από το εκπληκτικό του location, δίπλα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, που ενδείκνυται για ξεχωριστές στιγμές σαν τη δική σας, θα σας συναρπάσει η industrial artistic αισθητική και διαρρύθμιση του χώρου, που θα δώσουν στο event σας ένα διαφορετικό ύφος.

Οι χώροι εκδηλώσεων, μοναδικά επιπλωμένοι και διακοσμημένοι, αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα.

 

Κεντρική θέση, στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο μετρό Κεραμεικός

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, άνετα καθίσματα, και άπλετο φυσικό φως. Επιπλέον, η τοποθεσία είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την βολική για τους συμμετέχοντες.

Με προσιτή ωριαία ή ημερήσια τιμή, το LoFt 26 είναι η ιδανική λύση για ομάδες επαγγελματίών που χρειάζονται έναν ήσυχο, ιδιωτικό χώρο για να διεξάγουν τις εργασίες τους.

 

 

Παροχές χώρου
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
LoFt 26
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.