Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

capacity 20 - 2000 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μέλος της ΕΑΖΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Πάρκων και Ενυδρείων) και της ΕΑΑΜ (Ευρωπαϊκή Ένωση Θαλάσσιων Θηλαστικών), αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα ζωολογικό πάρκο, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια εταιρική εκδήλωση εκτός των καθιερωμένων, τον Πάρκο αποτελεί την ιδανική επιλογή, προσφέροντας μοναδικό περιβάλλον για εναλλακτικές προτάσεις με ξεχωριστές υπηρεσίες.
Στο χώρο του Πάρκου μπορείτε επίσης να διοργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτυ για το παιδί σας, αφού αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τους γονείς που θέλουν να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα σε έναν χώρο που μαγνητίζει μικρούς αλλά και μεγάλους.
Στο χώρο της καφετέριας με θέα την Αφρικανική Σαβάνα τα παιδιά γνωρίζουν τα ζώα, παίζουν στο χώρο του πάρτυ ή παρακολουθούν κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους.

Δραστηριότητες που μπορεί να περιλαμβάνει το Party σας:

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Τα παιδιά θα επισκεφθούν διάφορα ζώα και αποκτούν ακόμη περισσότερες γνώσεις γι' αυτά διασκεδάζοντας.Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά
    Διάρκεια: 90 '
  • Μια περιήγηση στις περισσότερες περιοχές του πάρκου. Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι
    Διάρκεια: 90 '
  • Βόλτες στο πάρκο με Pony

Επιπλέον, για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι η τέλεια επιλογή όταν πρόκειται για την διοργάνωση της δεξίωσης της βάπτισης του παιδιού σας!

Παροχές χώρου
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.