Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

O ιδιαίτερος χώρος του Botilia

Το Botilia είναι ένας μοναδικός χώρος για να φιλοξενήσετε το event σας. Ο πρωτότυπος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος του είναι πλήρως εξοπλισμένος και έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε στο επόμενο ανοιχτό ή ιδιωτικό event σας. Μπορεί να φιλοξενήσει όποια παρουσίαση, εκδήλωση, workshop ή συνάντηση θέλετε να πραγματοποιήσετε. Εναλλακτικά μπορούμε να διοργανώσουμε εμείς για εσάς προσωποποιημένες γευσιγνωσίες, εκπαιδευτικά σεμινάρια οινογνωσίας, παρουσιάσεις ή ειδικές εκδηλώσεις. Επίσης,  μέρος των υπηρεσιών της ομάδας διοργάνωσης εκδηλώσεων του Βotilia είναι να σας βοηθήσουμε στην επιλογή προμηθευτών, στο συντονισμό διαδικαστικών θεμάτων, στην παροχή projectors και άλλου υλικού παρουσιάσεων και στον καθαρισμό του χώρου.


Εκδηλώσεις

Private Events
Σχεδιάζετε μια ιδιωτική εκδήλωση; Είτε είναι ένα ολοήμερο συνέδριο, workshop, networking event, dinner ή ακόμη και ένα πάρτι γενεθλίων, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο χώρο του Botilia, από την πρώτη στιγμή.


Wine Tasting Events
Θέλετε να διοργανώσουμε μια εμπειρία γευσιγνωσίας για την εταιρία σας, για μια ομάδα συνεργατών, πελατών ή απλά για την παρέα σας; Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερους συνεργάτες, μεγαλύτερη επιλογή κρασιών και ιδανικότερο χώρο. Η ομάδα ειδικών του Botilia είναι στη διάθεσή σας για να διοργανώσει το ιδανικό, προσωποποιημένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας winetasting σε έναν απόλυτα στιλάτο χώρο και με τις καλύτερες των υποδομών για την υποστήριξή του.


Wine Training Events

Αν ένα σεμινάριο οινογνωσίας είναι αυτό που ψάχνετε για την εταιρία ή για την παρέα σας, η ομάδα οινολόγων και sommelier του Βotilia μπορεί να σας εισαγάγει στον υπέροχο χώρο του κρασιού μαθαίνοντάς σας, από τα βασικά μέχρι εξειδικευμένες οινικές γνώσεις. Εννοείται βέβαια ότι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα δοκιμάσουμε εκπληκτικά κρασιά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.


Workshops

Ο πολυμορφικός χώρος του Βotilia παρέχει λύσεις για την οργάνωση του επόμενου workshop σας. Από masterclasses μέχρι προσωπικές συναντήσεις, η διοργάνωση σε έναν από τους χώρους του Βotilia είναι απλή και σίγουρα εντυπωσιακή.

 

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Concierge
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Botilia
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Εταιρικό Event
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.