Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

capacity 1 - 600 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, εκεί όπου η οργανική αρχιτεκτονική συναντά την ιστορία του αυτοκινήτου, την τεχνολογική εξέλιξή του και την πορεία του στον 20ό αιώνα. Διανύοντας αισίως το 12ο έτος λειτουργίας του, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στεγάζεται στο κτίριο τοπόσημο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, το Capitol, το οποίο και βρίσκεται μια ανάσα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το Ε.Μ.Α. άνοιξε τις πύλες του τον Μάρτιο του 2011 και μέχρι και σήμερα αποτελεί κύτταρο πολιτισμού του κέντρου της πρωτεύουσας δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία
στους επισκέπτες του να ταξιδέψουν στον χρόνο και να βιώσουν την εξέλιξη του αυτοκινήτου όπως αυτή αποτυπώνεται στα μοναδικά εκθέματα ενώ η σπειροειδής ράμπα που ξεκινάει από το ισόγειο του Capitol και καταλήγει στην είσοδο του Μουσείου στον 4ο όροφο, είναι αρχιτεκτονικά εμπνευσμένη από το μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης του Frank Lloyd Wright και δίνει την αίσθηση της αέναης κίνησης στους επισκέπτες.

Εναρμονισμένο με τις πρακτικές των σύγχρονων μουσείων ανά τον κόσμο, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου δεν αποτελεί μόνο έναν μοναδικό χώρο συνάντησης με την ιστορία του αυτοκινήτου αλλά και μια άκρως φιλόξενη εστία για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το φόντο με τα εντυπωσιακά εκθέματα και η θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό και σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις του και τους χώρους πολλαπλών χρήσεων, το Ε.Μ.Α. χαρίζει  μια αξέχαστη απόχρωση σε κάθε συνάθροιση.

Το επιστέγασμα στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών αποτελεί το εξειδικευμένο προσωπικό του Μουσείου με την άριστη κατάρτισή του αλλά και οι συνεργασίες με αναγνωρισμένους επαγγελματίες στους τομείς του επισιτισμού, της διακόσμησης και του τεχνικού εξοπλισμού.

Παροχές χώρου
Service Icon Flip Charts
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.