Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πολυχώρος Faust

Το Faust Bar-Theatre-Arts αποτελεί μία εστία πολιτισμού και διασκέδασης και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και την πλατεία Αγίας Ειρήνης, σε ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο την οδό Καλαμιώτου 11.

Είναι ένας ιδανικός χώρος τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους επισκέπτες, καθώς πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους χώρους στην Αθήνα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό του, ακούγοντας live μουσική.

Στο ισόγειο του Faust βρίσκεται το κεντρικό μπαρ μαζί με την μουσική σκηνή και οι υπόλοιποι δύο όροφοι φιλοξενούν θεατρικές παραστάσεις. Στον χώρο παράλληλα μπορούν να πραγματοποιηθούν και εταιρικές εκδηλώσεις. Το κτίριο έχει δύο εισόδους, μία από την οδό Αθηναϊδος 12 (προέκταση Καραγιώργη Σερβίας), η οποία οδηγεί απευθείας στο χώρο του BAR/μουσικής σκηνής και μία από τον πεζόδρομο της Καλαμιώτου 11 (κεντρική είσοδος), η οποία μέσω ενός μακρόστενου διαδρόμου υποδοχής οδηγεί στο κεντρικό ταμείο, το κλιμακοστάσιο και το ασανσέρ.

Από το σημείο αυτό, ο επισκέπτης μπορεί είτε να μπει και πάλι στο κεντρικό BAR μέσω της δεύτερης εσωτερικής εισόδου είτε να κατευθυνθεί προς τους υπόλοιπους ορόφους του Κτιρίου (Φουαγε/Lounge και Θέατρο). Συνολικά το κτίριο (μαζί με τους βοηθητικούς χώρους του υπογείου) έχει επιφάνεια 650 τ.μ.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Faust
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.