Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

The Game Project

Σε ένα παλιό, οικογενειακό εργοστάσιο υφαντουργίας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής δημιουργήθηκε το Game Project, ένας post industrial πολυχώρος υψηλής αισθητικής, ικανός να φιλοξενήσει κάθε εκδήλωση.
Στα 3.000τ.μ. των εγκαταστάσεών μας υπάρχουν 4 πίστες αγωνισμάτων (challenge arenas), συνολικής έκτασης 800τ.μ., εξωτερικά καλυμμένες με 160 τόνους άμμου θαλάσης και εσωτερικά με ειδικό αφρώδες υλικό (tatami). Αυτές συμπληρώνονται από πέντε πανέμορφους χώρους εστίασης, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, με κυρίαρχα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και το μέταλλο.

Επιπλέον υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο καφέ-μπαρ, στο οποίο παρασκευάζουμε απολαυστικά ροφήματα, ποτά και cocktails. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν χώρο φιλικό προς ΑΜΕΑ, με πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών, Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και προσωπικό πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για παροχή Πρώτων Βοηθειών.

 

Υπηρεσίες

Εταιρικές εκδηλώσεις

Οι ανάγκες κάθε εταιρίας είναι διαφορετικές και εμείς ανταποκρινόμαστε άριστα σε αυτές. Σεμινάρια, team bonding activities, family fun εκδηλώσεις και κοπή ετήσιας βασιλόπιτας είναι μερικές από αυτές. Σημαντικά πλεονεκτήματα του χώρου μας αποτελούν η αποκλειστική διάθεση των εγκαταστάσεών μας για κάθε εταιρικό event και η δυνατότητα τόσο υπαίθριων όσο και εσωτερικών δραστηριοτήτων και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Τις δραστηριότητες έρχεται να πλαισιώσει η μεγάλη γκάμα επιλογών σε light lunch, dinner, απολαυστικά ροφήματα και drinks.

Βάπτιση

Σε μία εκδήλωση, όπου στο επίκεντρο βρίσκεται το παιδί, εμείς οργανώνουμε υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά ενόσω οι ενήλικες απολαμβάνουν την παρέα των φίλων τους. Challenge arenas, μουσική, χορός, karaoke, board games, face painting, themed workshops είναι μερικές από αυτές. Άφθονες και ποιοτικές επιλογές φαγητού και γλυκού από τα συνεργαζόμενα με εμάς catering.

Παιδικά πάρτυ και πάρτυ ενηλίκων

Με ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα και υπό τη διαρκή καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών/προπονητών θα ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και θα παίξετε με την ψυχή σας!

 

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Concierge
Service Icon Flip Charts
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φύλαξη Αποσκευών
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Game Project
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Βάπτιση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.