Κτήμα Απολλώνια

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Απολλώνια αποτελείται απο τους χώρους Αμαρυλλίς, Δανάη και Ηλέκτρα καθώς επίσης και από μια ακόμα αίθουσα εκδηλώσεων. Κάθε χώρος έχει το δικό του εκκλησάκι για την τέλεση των "μυστηρίων".

Με την είσοδό σας στον χώρο Αμαρυλλίς θα συναντήσετε την πισίνα όπου θα απολαύσετε ένα δροσιστικό cocktail, συντροφιά με το άκουσμα του νερού από τον πετρόκτιστο καταρράκτη. Ο αρμονικός αυτός συνδυασμός της πέτρας και του φυσικού στοιχείου χαρίζουν ζεστασιά στο χώρο. Το κτήμα είναι ιδανικό για δεξιώσεις, πάρτι, απλές ή επίσημες εκδηλώσεις, κοινωνικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και γάμους ή βαπτίσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Το πανέμορφο περιβάλλον του κτήματος Δανάη συνδυάζει καλαισθησία αλλά και άψογη οργάνωση. Περιπλανηθείτε στις όμορφες γωνιές του κτήματος και απολαύστε τα τρεχούμενα νερά από τους καταρράκτες και τις λιμνούλες απολαμβάνοντας το ποτό σας στον χώρο υποδοχής.

Ο χώρος του κτήματος Ηλέκτρα είναι υψηλών προδιαγραφών. Ο πανέμορφος καταπράσινος κήπος με την πισίνα, αλλά και ο ιδιαίτερος φωτισμός του χώρου δημιουργούν μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσης όλο το χρόνο.

Η σύγχρονη αίθουσα του κτήματος Απολλώνια διατίθεται κυρίως για δεξιώσεις γάμου και βαπτίσεων, αλλά και για οποιαδήποτε άλλο τύπο εκδήλωσης, όπως χορούς ή κοπή πίτας, καθώς η αίθουσα διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας. Με την πανοραμική θέα από τα μεγάλα παράθυρα, την προσεχτικά επιλεγμένη μουσική και τα σύγχρονα φωτιστικά εφέ, το κτήμα Απολλώνια μπορεί να σας εξασφαλίσει απίστευτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και τον στολισμό της δεξίωσής σας σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας, αλλα και το μενού, με γαστρονομικές μας προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν τόσο σε γεύση όσο και σε παρουσίαση.

Επίσης κάθε χώρος διαθέτει νυφική κρεβατοκάμαρα για ξεκούραση, πρίν αλλά και κατά την διάρκεια της δεξίωσης σας, καθώς και ηλεκτρογεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσία Δωματίου
Service Icon Φύλαξη Αποσκευών
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Κτήμα Απολλώνια
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.