Κτήμα Καλλίστη

capacity 50 - 650 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Γάμος και Εταιρικές Εκδηλώσεις στο Κτήμα Καλλίστη

Το Κτήμα Καλλίστη δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, συνδυάζοντας την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του, έχουν ως αποτέλεσμα την άψογη εξυπηρέτηση.

Προσεγγίζοντας την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, δημιουργούμε μοναδικά custom made events, τόσο στον τομέα των κοινωνικών, των πολιτιστικών όσο και των εταιρικών εκδηλώσεων.

Η παλιά ξύλινη πόρτα, το πανέμορφο μπαρ, η ανθισμένη πέργκολα, η μικρή πισίνα με το τρεχούμενο νερό, το πετρόχτιστο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου & της Αγίας Ελένης, είναι στοιχεία που κυριαρχούν και ολοκληρώνουν τον εξωτερικό χώρο του κτήματος, προσδίδοντας μια όμορφη νότα και μια αισθητική, διαμορφωμένη αναλόγως με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κτήματος είναι ο κλειστός μας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε εκδήλωση, όλες τις εποχές και όλες τις ώρες, ακόμα και τις μεσημβρινές.
Σε μια αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων με ανοιγόμενη οροφή με επάλληλα τζάμια, ο κάθε καλεσμένος μπορεί να νιώσει την ίδια αίσθηση ελευθερίας, σαν να ήταν στον εξωτερικό χώρο του κτήματος, ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Το πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου & της Αγίας Ελένης, με ξεχωριστή αισθητική, αγκαλιασμένο από τον ανθισμένο καταπράσινο κήπο, περιμένει να σας φιλοξενήσει, για να πραγματοποιήσετε το μυστήριο που έχετε ονειρευτεί για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Καλλίστη
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.