Πύργος Petreza

capacity 60 - 1100 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πύργος Petreza

Ο Πύργος Petreza κατασκευάστηκε εξ αρχής με σκοπό τη φιλοξενία. Παρέχει όλες τις ανέσεις και τις υποδομές για να εξυπηρετεί αποτελεσματικά εκδηλώσεις διαφορετικού είδους, ύφους και μεγέθους, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες του μια απρόσμενα ευχάριστη διάθεση, που απορρέει από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τη μοναδική αισθητική του.

Η ιδιαιτερότητα του Πύργου δεν εξαντλείται στην εξαιρετική αρχιτεκτονική του και τη φυσική ομορφιά του τοπίου, αλλά διακρίνεται και για τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει.

Οι έξι (συν δύο βοηθητικές) μονοκόμματες, δίχως κολόνες, αίθουσες του Πύργου Πετρέζα (800 τ.μ.), η εκπληκτική βεράντα του (400 τ.μ.), αλλά και ο μεγάλος, πανέμορφος κήπος του (1.800 τ.μ.), αποτελούν ιδανικούς χώρους για κάθε εκδήλωση.

Ενδεικτικά, αναφέρεται πως στον εσωτερικό χώρο μπορούν να γευματίσουν με άνεση 400 περίπου άτομα, στη βεράντα περί τα 250, ενώ στον κήπο έως και 1100. Φυσικά, έχει προβλεφθεί ένας τουλάχιστον ικανοποιητικός αριθμός θέσεων στάθμευσης (περισσότερες από 380).

Υπάρχει ανελκυστήρας και τουαλέτες για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, ενώ οι σύγχρονες κουζίνες, τα αποδυτήρια, τα ντους και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις για το προσωπικό, είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Ο Πύργος Πετρέζα διακρίνεται για την οικογενειακή «ζεστασιά» του, που δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας και άνεσης στους επισκέπτες. Σε αυτό συμβάλλουν και οι σημερινές οικοδέσποινες, η υποδοχή των οποίων θυμίζει σπιτική φιλοξενία, χωρίς όμως να υπολείπεται σε αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Βρεφικές Κούνιες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Πύργος Petreza
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.