Μανταλένα

capacity 50 - 250 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Μανταλένα

Το Μανταλένα είναι ένα πολυτελές πλοίο με μεγάλα σαλόνια και άνετα ανοιχτά καταστρώματα, ιδανικό για ημερήσιες κρουαζιέρες μεγάλων γκρουπ καθώς και για dinner cruises ή άλλες βραδινές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα και οι υπηρεσίες κάθε κρουαζιέρας σχεδιάζονται με βάσει τις επιθυμίες σας. Μια ημερήσια κρουαζιέρα μπορεί να περιλαμβάνει επίσκεψη ενός ή περισσοτέρων δημοφιλών νησιών κοντά στην Αθήνα όπως η Αίγινα, ο Πόρος ή η Ύδρα, καθώς επίσης και εναλλακτικών αλλά εξίσου ενδιαφερόντων προορισμών όπως το Κανάλι της Κορίνθου, η Επίδαυρος, το Αγκίστρι, το ακατοίκητο νησάκι της  Μονής, οι Σπέτσες. Μια βραδινή κρουαζιέρα συνήθως συνδυάζει δείπνο και διασκέδαση εν πλω με αργή πλεύση κατά μήκος των ακτών της Αττικής.

Με στόχο να μετατρέψουμε μια απλή θαλάσσια περιήγηση σε αξέχαστη εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από υπηρεσίες όπως πλούσια γεύματα  εν πλω ή στους τόπους επίσκεψης, ψυχαγωγικά προγράμματα, ομαδικά παιχνίδια στο πλοίο ή σε παραλίες, θαλάσσια σπορ, ξεναγήσεις κ.α.

Προσφέρονται επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για εταιρικές δραστηριότητες, που συνδυάζουν την εκπαίδευση και την ομαδικότητα με πολλή διασκέδαση στα πλαίσια μια ημερήσιας κρουαζιέρας.

Το πλοίο αναχωρεί από τη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά ή την περιοχή της Βουλιαγμένης, κατ’ επιλογή σας.

Κατάλληλο και για γαμήλιες δεξιώσεις έως 150 ατόμων.

Παροχές χώρου
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Μανταλένα
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ημερήσια Κρουαζιέρα
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.