Πολυχώρος Λώλου

capacity 150 - 1200 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πολυχώρος Λώλου

Στην Παιανία, εν μέσω του καταπράσινου κάμπου της, δημιουργήθηκε ο μύθος: Ο Πολυχώρος Λώλου.

Ο Πολυχώρος είναι ένα σύμπλεγμα χώρων, εξωτερικών και εσωτερικών, συνολικής έκτασης 52 στρεμμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events, με δυνατότητα αλληλοκάλυψης σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική θέα, οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας.

Εσωτερικές Αίθουσες

Οι δύο εσωτερικές αίθουσες 1000μ2 και 800μ2 αντίστοιχα, έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας στον πελάτη. Η πολυτέλεια, η διαρρύθμιση, η ακουστική, το άψογο σύστημα κλιματισμού καθώς και η λεπτομερής μελέτη των αιθουσών (που περιλαμβάνει και την πλήρη κάλυψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες) είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για τη σίγουρη επιτυχία των events που διοργανώνονται στο χώρο.

Εξωτερικοί Χώροι

Οι δύο εξωτερικοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 1200 και 900 καθιστά άτομα αντίστοιχα. Χαρακτηρίζονται από διαφορετικό ύφος ο καθένας, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεταξύ δύο απόλυτα διαφοροποιημένων χώρων, ανάλογα με τις προτιμήσεις του όπως Γάμοι, Βαπτίσεις , κ.λ.π.

Ανακύκλωση

Ο Πολυχώρος Λώλου διαθέτοντας οικολογική ευσυνειδησία, ανακυκλώνει μετά το πέρας κάθε δεξίωσης όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Πολυχώρος Λώλου
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.