Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γεώργιος Ηλιόπουλος

capacity 56 - 450 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Συνεδριακό Κέντρο Μήλου

Το Κέντρο, με τα συνέδρια που πραγματοποιούνται σ’ αυτό, προσελκύει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τουρισμό υψηλής ποιότητος, παράλληλα δε, με τα πολιτιστικά δρώμενα που φιλοξενεί (όπως θεατρικές παραστάσεις, διαλέξεις, μουσικές εκδηλώσεις), συνεισφέρει αποφασιστικά στην περαιτέρω πολιτιστική αναβάθμιση της Μήλου.

Για την κάλυψη των συνεδριακών απαιτήσεων, το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου - Γεώργιος Ηλιόπουλος διαθέτει δύο μείζονες λειτουργικούς χώρους, το κεντρικό κτήριο Α, με την κύρια αίθουσα χωρητικότητας, αναλόγως της διατάξεως των καθισμάτων, μέχρι 400 συνέδρων και ένα παρακείμενο κτήριο Β πολλαπλών χρήσεων, την «ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ» με τρεις αίθουσες (Β1, Β2, Β3) πολλαπλών χρήσεων και με βοηθητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Η κύρια αίθουσα του κτηρίου Α, στην οποία βρίσκεται  θεατρική σκηνή, μπορεί να χωριστεί με κινητό χώρισμα σε δύο ανεξάρτητες και πλήρως ηχομονωμένες αίθουσες, μία για 280 συνέδρους (Α1) και μία άλλη για 120 (Α2), προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός μεγάλου ενιαίου χώρου ή δύο μικρότερων ξεχωριστών για τις εκάστοτε ανάγκες των συνεδρίων.

Η κύρια αίθουσα του Κέντρου έχει εξώστη, χωρητικότητας 56 ατόμων, όπου βρίσκεται επίσης ο κεντρικός πίνακας ελέγχου των οπτικοακουστικών συστημάτων και δύο θάλαμοι ταυτόχρονης διερμηνείας.

Για περισσότερες από δύο, μέχρι και πέντε, παράλληλες συνεδριάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι αίθουσες της ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ. Η χωρητικότητα εκάστης των αιθουσών αυτών δίδεται στον πίνακα διατάξεως καθισμάτων υπό τα στοιχεία Β1, Β2 και Β3.
Επίσης υπάρχουν δυνατότητες για υπαίθριες εκδηλώσεις σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον.

Το Κέντρο χρησιμοποιείται και για πολιτιστικές εκδηλώσεις ή δεξιώσεις. Στις περιπτώσεις αυτές η χωρητικότητα του κεντρικού κτηρίου φθάνει ανέτως στα 450 άτομα.

Παροχές χώρου
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γεώργιος Ηλιόπουλος
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.