Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Πολυμορφικός Χώρος του Vios

“Urban Garden” - “Αστικός Kήπος” 

O αστικός κήπος (αυλή) της ViOS είναι μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας. Περιτριγυρισμένη από ψηλές ροβίνιες και καλοσχηματισμένους θάμνους, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια ολιγομελή εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση. Ο χώρος διαθέτει τραπεζάκια και καθίσματα στυλ καφενείου και μπορεί να διακοσμηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χωρητικότητα έως 16 άτομα καθήμενους.

“Green” Terrasse” - "Πράσινη" Ταράτσα με Θέα στο Λυκαβηττό 

Με θέα στο γραφικό λόφο του Λυκαβηττού, αυτός ο καταπράσινος ιδιωτικός χώρος με δικό του μπαλκόνι και ταράτσα, είναι ιδανικός για χαλαρά απογευματινά events, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως πενήντα-πέντε (55) άτομα (στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο cocktail style), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παροχής επιπλέον υπηρεσιών όπως διακόσμηση, catering, ποτό στο εξωτερικό μπαρ, μουσική και εξοπλισμό. Ενδείκνυται η χρήση του εσωτερικού χώρου (χωρητικότητας είκοσι (20) ατόμων σε καρέκλες σεμιναριακού τύπου με αναλόγιο ή δέκα (10) ατόμων) για διεξαγωγή σεμιναρίων, workshops λειτουργώντας παράλληλα ως αίθουσα συνεδριάσεων υψηλά ιστάμενων εργαζομένων. Χωρητικότητα έως  και 55 όρθιους.

Vios Lounge 

Ένας αμφιθεατρικός χώρος με μελετημένους συνδυασμούς φυσικού φωτός, εξοπλισμένος με σύγχρονα, εργονομικά έπιπλα, βιοκλιματική αρχιτεκτονική και εντυπωσιακά φυτά εσωτερικού χώρου. Ιδανικό για διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Ο χώρος διαθέτει προτζέκτορα και μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους καθήμενους στα μοναστηριακά τραπέζια, στα τραπέζια ροτόντες, στους καναπέδες αλλά και στις αμφιθεατρικά σχεδιασμένες θέσεις που υφίστανται στο χώρο. Χωρητικότητα έως 35 καθήμενους.

Vios Hall 

Ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της Αθήνα με πρόσβαση στον αστικό κήπο μας. Κατάλληλος για cocktails, επαγγελματικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ δίνεται η δυνατότητα παράθεσης εταιρικών dinners. Χωρητικότητα έως 70 άτομα όρθιους.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Flip Charts
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Επαγγελματική WebCam για Κάλυψη Zoom/Teams Meetings
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Vios
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.